Foto: NRK
Foto: NRK Vis mer

«Puls»-Yngvar festet med Britney

- Alle livvaktene hennes var 20 centimeter høyere enn meg.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Treningseksperten i NRK-programmet «Puls», Yngvar Andersen (37), har ikke alltid jobbet med å få nordmenn i bedre fysisk form.

I et intervju med Dagbladet sier 37-åringen at han på 90-tallet jobbet som både modell og livvakt da han en periode flyttet til den italienske byen Milano.

Det førte blant annet til at han ble hyret inn for å passe på en mangemilliardær, som dro med seg hele følget til musikkfesten World Music Awards i Monaco.

Der fikk den populære «Puls»-medarbeideren se superstjerner som bokseren Evander Holyfield og popstjernen Britney Spears på nært hold.

Men muligheten til å snakke med «Toxic»-sangeren fikk Yngvar ikke.

- Britney hadde ordentlige livvakter, åtte stykker. Alle livvaktene hennes var 20 centimeter høyere enn meg.

Hans egen innsatssom livvakt var imidlertid svært lite truende, ifølge Andersen selv. Han ble raskt mer brukt som tolk av sin rike oppdragsgiver.

– Det jeg gjorde mest, var å oversette for de utenlandske gjestene han hadde. Jeg kunne jo italiensk. Det var kjekt, jeg lærte språket mye raskere.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer