- UTSATT FOR OVERGREP: Skuespiller og regissør Tim Roth (55) har tidligere uttalt at han ble utsatt for overgrep som barn. Nå avslører han identiteten til personen som angivelig sto bak. Foto: NTB Scanpix
- UTSATT FOR OVERGREP: Skuespiller og regissør Tim Roth (55) har tidligere uttalt at han ble utsatt for overgrep som barn. Nå avslører han identiteten til personen som angivelig sto bak. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tim Roth:

«Pulp Fiction»-stjernen:
- Jeg ble misbrukt. Han var en jævla voldtektsforbryter

Hevder bestefaren forgrep seg på ham som barn.

Den britiske skuespilleren og regissøren Tim Roth (55) skapte i 1999 stor oppmerksomhet da filmen «The War Zone» ble lansert.

«Romanen filmen baserer seg på, vakte debatt i England ved utgivelsen, og enkelte skal ha hatt problemer med å sitte i stolen gjennom hele filmen også. Det er ikke så rart», skrev Dagbladets anmelder den gang, og omtalte filmen som «vond og nødvendig, samt at filmopplevelsen var «intens».

Prosjektet var Roths første som regissør, og for det dystre incestdramaet «The War Zone» stakk 55-åringen av med en rekke priser.

Ble misbrukt

Året etter utgivelsen sto Roth fram og avslørte hvorfor han ville ta for seg et så alvorstungt tema.

- Jeg ble selv utsatt for seksuelt misbruk da jeg vokste opp. Derfor tror jeg at jeg kan håndtere materialet bedre, forklarte Roth til Dagbladet.

Skuespilleren har siden vært åpen om hvordan han ble utsatt for incest i barndommen, men har aldri villet fortelle hvem som sto bak overgrepene.

I et nytt intervju med The Guardian tar Roth nå bladet fra munnen, og hevder at både ham selv og faren ble misbrukt av 55-åringens farfar.

- Jævlig barndom

- Han ble misbrukt som barn, min far. Og han hadde en for jævlig barndom, sier Roth, som forklarer at faren i senere tid var engasjert i arbeid mot incest.

- Han ble misbrukt. Og jeg ble misbrukt. Men jeg ble aldri misbrukt av min far. Jeg ble misbrukt av hans overgriper - hans far. Han var en jævla voldtektsforbryter. Ingen visste hva man skulle si eller gjøre. Derfor lagde jeg «The War Zone», forklarer han til avisen.

Artikkelen fortsetter under.

STJERNELAG: Kurt Russell, Tim Roth, Quentin Tarantino og Walton Goggins stilte gladelig opp for fotografene før premieren på «The Hateful Eight» i fjor desember. Foto: NTB scanpix
STJERNELAG: Kurt Russell, Tim Roth, Quentin Tarantino og Walton Goggins stilte gladelig opp for fotografene før premieren på «The Hateful Eight» i fjor desember. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail har skuespillerstjernen tidligere uttalt at han ble seksuelt misbrukt i barndommen og helt frem til tenåra.

- Overgriperen er heldigvis borte for lengst.

Det var etter en nesten 20-årig skuespillerkarriere med 40 filmer bak seg Roth debuterte som regissør med «The War Zone».

Som skuespiller er han kanskje mest kjent for sin rolle i «Pulp Fiction», «The Hateful Eight», samt «Reservoir Dogs».

STERK VIDEO: David Beckham er ambassadør for Unicef. I denne nye videoen viser han fram kroppen sin, hvor tatoveringene hans har fått en helt ny mening. Video: UNICEF Vis mer
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.