«Maskorama»

«Puddelen» i karantene

Til tross for én deltaker mindre, vil programmet gå sin gang lørdag kveld.

HVEM ER DETTE? Hvem som skjuler seg bak den rosa puddelen er ukjent. Her med programleder Silje Nordnes. Foto: Julia Nagelstad / NRK
HVEM ER DETTE? Hvem som skjuler seg bak den rosa puddelen er ukjent. Her med programleder Silje Nordnes. Foto: Julia Nagelstad / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Puddelen» er ikke syk, men kan av smittevernhensyn ikke være med på kveldens sending, bekrefter prosjektdirektør Jan Egil Ådland overfor NRK.

Kommunikasjonsrådgiver i NRK, Janina Mosti, forteller til Dagbladet at vedkommende fikk en telefon fra smittesporing i ettermidag om at hen måtte i karantene.

- Hen kan dermed ikke være med at smittevernhensyn, sier Mosti, men understreker at deltakeren ikke er syk.

SPENT: Silje Nordnes er aktuell som er programleder i NRKs nyeste tilskudd til lørdagsunderholdning, «Maskorama». Vis mer

«Puddelen» er i karantene frem til førstkommende mandag.

- Jeg har ikke hatt kontakt med personen direkte, jeg vet heller ikke hvem det er, men hen har gitt en uttalelse til NRK, sier hun videre.

- Dette var synd, men slik er reglene - også for pudler. Men jeg er klar for å komme tilbake i manesjen neste uke, sier «Puddelen» til NRK.

Mosti bekrefter at programmet går som planlagt, bortsett fra at «Puddelen» ikke opptrer. Ifølge statskanalen vil en deltaker ryke ut i kveld.

Ny seerfavoritt

Forrige lørdag benket nærmere 800 000 nordmenn seg foran tv-en for å se på den nye NRK satsingen «Maskorama».

Konseptet er hentet fra Korea, og har blant annet blitt en favoritt i USA under navnet «The Masked Singer». Kjente personer skjuler seg bak overdådige masker og kostymer mens de gjør sitt beste for å tolke hver sin hitlåt.

«MASKORAMA»: I lørdagens «Maskorama» fikk vi svaret på hvem som gjemte seg inni «Gaupa». Video: NRK Vis mer

De åtte deltakerne ble under første sending til syv, da tidligere håndball-ess Susann Goksør Bjerkrheim (40) ikke overbeviste seerne til å være med videre.

Det er knyttet stor spenning rundt hvem som skjuler seg bak NRKs nye seerfavoritt.

LES OGSÅ: Derfor er hun privat

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer