«Maskorama»

«Puddelen» i karantene

Til tross for én deltaker mindre, vil programmet gå sin gang lørdag kveld.

HVEM ER DETTE? Hvem som skjuler seg bak den rosa puddelen er ukjent. Her med programleder Silje Nordnes. Foto: Julia Nagelstad / NRK
HVEM ER DETTE? Hvem som skjuler seg bak den rosa puddelen er ukjent. Her med programleder Silje Nordnes. Foto: Julia Nagelstad / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Puddelen» er ikke syk, men kan av smittevernhensyn ikke være med på kveldens sending, bekrefter prosjektdirektør Jan Egil Ådland overfor NRK.

Kommunikasjonsrådgiver i NRK, Janina Mosti, forteller til Dagbladet at vedkommende fikk en telefon fra smittesporing i ettermidag om at hen måtte i karantene.

- Hen kan dermed ikke være med at smittevernhensyn, sier Mosti, men understreker at deltakeren ikke er syk.

«Puddelen» er i karantene frem til førstkommende mandag.

- Jeg har ikke hatt kontakt med personen direkte, jeg vet heller ikke hvem det er, men hen har gitt en uttalelse til NRK, sier hun videre.

- Dette var synd, men slik er reglene - også for pudler. Men jeg er klar for å komme tilbake i manesjen neste uke, sier «Puddelen» til NRK.

Mosti bekrefter at programmet går som planlagt, bortsett fra at «Puddelen» ikke opptrer. Ifølge statskanalen vil en deltaker ryke ut i kveld.

Ny seerfavoritt

Forrige lørdag benket nærmere 800 000 nordmenn seg foran tv-en for å se på den nye NRK satsingen «Maskorama».

Konseptet er hentet fra Korea, og har blant annet blitt en favoritt i USA under navnet «The Masked Singer». Kjente personer skjuler seg bak overdådige masker og kostymer mens de gjør sitt beste for å tolke hver sin hitlåt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer