BLE VIST FINGER`n: - Jeg har opplevd at noen har sittet og gitt meg finger`n fra salen. Det var litt rart, sier Jon Øigarden til Seher.no. 30. januar er det premiere på "Rome og Julie" med Øigarden og Mariann Hole på Nationaltheatret. Foto: Anders Myhren / Seher.no
BLE VIST FINGER`n: - Jeg har opplevd at noen har sittet og gitt meg finger`n fra salen. Det var litt rart, sier Jon Øigarden til Seher.no. 30. januar er det premiere på "Rome og Julie" med Øigarden og Mariann Hole på Nationaltheatret. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Publikummer viste finger'n

- Jeg tenkte: Nå glemmer jeg teksten...

Se Øigarden og Hole snakke om spesielle publikummere nederst i saken

SEHER.NO: Lørdag er det premiere på "Romeo og Julie" på Nationaltheatrets hovedscene, der Jon Øigarden og Mariann Hole spiller tittelrollene. Oppsetningen tar i bruk moderne virkemidler som Metallica-musikk og filmfremvisning, noe som kan vekke reaksjoner blant et forutinntatt publikum.

- Det er jo alltid folk som kan bli skuffet ettersom det ikke er sånn de ønsker at det skulle være siden det er en historie alle kjenner til. Men det er jo utfordringen ved å lage nytt teater, sier Mariann Hole til Seher.no.

Om publikum vil komme med tilrop under "Romeo og Julie" gjenstår å se, men både Øigarden og Hole har fått merke publikums reaksjoner på kroppen under tidligere forestillinger.

- Jeg har en gang hatt publikummere som ropte "Skyt ham!". Det var litt morsomt, forteller Mariann Hole.

Jon Øigarden forteller at han ved en anledning opplevde å bli helt satt ut av en publikummer i 20-årene.

- Jeg har opplevd at noen har sittet og gitt meg finger`n fra salen. Det var litt rart. Da tenkte jeg: "Det var dårlig gjort. Nå glemmer jeg teksten min, så nå må du holde opp", sier skuespilleren til Seher.no.

Jon Øigarden er tilbake på Nationaltheatret for første gang siden 2007. I mellomtiden har han blant annet gjort seg bemerket i rollen som homofile Erlend Neshov i NRKs filmatisering av "Berlinerpoplene", og har også fått mye oppmerksomhet for rollen som sjefredaktør Odd Johan Nelvik i den kommende Se Og Hør-filmen "En helt vanlig dag på jobben".

"Romeo og Julie" har premiere lørdag 30. januar på Nationaltheatrets hovedscene.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Vil binde fast Wenche Foss

Se Jon Øigarden og Mariann Hole snakke om publikums spesielle reaksjoner her:[obj:media:8333]