- Publikum kommer til å sovne av «Bettan»

Elisabeth Andereassen slaktes før hun skal på scenen lørdag kveld.

LEVNES LITEN SJANSE: Elisabeth Andreassen på scenen under fredagens generalprøve i Scandinavium i Göteborg før den andre  delfinalen i den svenske melodifestivalen, eller Melodi Grand Prix. Hun levnes små muligheter av svenske anmeldere. Foto: Scanpix
LEVNES LITEN SJANSE: Elisabeth Andreassen på scenen under fredagens generalprøve i Scandinavium i Göteborg før den andre delfinalen i den svenske melodifestivalen, eller Melodi Grand Prix. Hun levnes små muligheter av svenske anmeldere. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Samme dag som det skal avgjøres hvem Norge sender til Eurovision-finalen i Düsseldorf, står en av Norges tidligere vinnere på scenen i Götborg i delfinalen i den svenske utgaven av Melodi Grand Prix.

Den ene halvdelen av Bobbysocks, Elisabeth Andreassen (52), skal fremføre sangen «Vaken i en dröm». Men skal man dømme etter anmeldelsene av sangen, får ikke Bettan det til å svinge like godt denne gangen som i 1985.

- «Bettan», en av Grand Prix-historiens mest rutinerte rivjern, synger sangen prikkfritt tonemessig. Men det er for mye gammel Grand Prix-nostalgi etter min smak. Om jeg skulle døpe om «Vaken i en dröm» skulle den fått navnet «Nu somnar publiken», skriver Aftonbladets anmelder, og gir sangen dårligste karakter.

Den konkurrerende avisen Expressen mener man definitivt ikke finner vinnerlåten blant kveldens bidrag i en den svenske konkurransen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det blir for mye pupper i fokus