KASTET OPP: Komistjernen Anne-Kat. Hærland har opplevd at publikum har kastet opp under en av forestillingene hennes.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
KASTET OPP: Komistjernen Anne-Kat. Hærland har opplevd at publikum har kastet opp under en av forestillingene hennes. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

Publikum kastet opp i salen

Anne-Kat: - Plutselig ble det veldig stille...Se video!

Se video med Anne-Kat. Hærland nederst i saken! 

SEHER.NO:  Fredag i forrige uke var komidronning Anne-Kat. Hærland (38) blant stand up-stjernene som ble hedret under utdelingen av den nye utmerkelsen «Gullbilletten» på Latter i Oslo.

«Gullbilletten» går til artister og komikere som har solgt over 20.000 billetter, og Hærland fikk da utdelt plakett for suksessforestillingen «Gift, men ingen fantatiker», som gikk for fulle hus i fjor. 
 
I tillegg til at hun i oktober har premiere på «Julelatter», med blant andre Dagfinn Lyngbø, er Hærland for tiden travelt opptatt med å skrive og planlegge en ny forestilling, som skal ha premiere om to år.

Og da Seher.no snakket med komistjernen under utdelingen i forrige uke, innrømmet hun at det er «helt grusomt» å skulle vente så lenge med å fortelle de nye vitsene.

- Jeg har en så innmari god idé, så jeg gleder meg så utrolig. Jeg synes det er helt jævlig at det er to år å vente på premieren. Jeg har så lyst til å fremføre de vitsene jeg har skrevet til neste show at det er grusomt å vente i to år. Da kanskje jeg er helt utdatert også. Jeg må bare ha det ut, og så skal jeg emigrere etterpå. Da skal dere slippe å høre noe mer fra meg, sier Anne-Kat. til Seher.no. 

I mellomtiden synes hun det er ganske morsomt å mimre om sine tidligere forestillinger, og 38-åringen innrømmer at det har skjedd noen ganske spesielle ting mens hun har stått på scenen.

- Ja, jeg hadde en som kastet opp i salen en gang, på en annen. Det var i julebordsesongen, så da skjer det jo sånne ting. De var dritings, og så ble det plutselig veldig stille. Og så tenkte jeg «Dette var jo en morsom punchline, hvorfor er det ingen som ler nå?». Så skjønte jeg at det var fordi alle fikk med seg at det var en som hadde spydd i nakken, eller fanget på en annen, humrer hun.

Så det var ikke på grunn av deg?
 
- Jeg tror ikke det, men det kan det ha vært. Nei, da hadde det vært når jeg kom rett inn på scenen, for at de så kastet opp for eksempel. Men, nei, det var et godt stykke ut i showet, så de burde ha vent seg til åssen jeg så ut da...jeg vet ikke, ler hun.

Opp gjennom årene har Hærland fått mye oppmerksomhet for sine oppsiktsvekkende utsagn om andre kjendiser. Og komistjernen har ikke noe imot å tulle med underholdningskolleger på scenen.
 
Ifølge 38-åringen har hun imidlertid ikke planlagt hvem som vil bli «ofrene» i den nye forestillingen riktig enda.

- Det er ikke plukket ut noen enda. Det er det siste man gjør. Så jeg sitter ikke nå i to år og planlegger hvem jeg skal «ta». Det er ikke greia i det hele tatt. Nå er det bare temaer, smiler hun lurt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Jeg får nok et par stikk

Se video med Anne-Kat. Hærland nedenfor: 


[obj:media:8857]