- Psykiatri er ingen eksakt vitenskap

Hans Erik Dyvik Husby vil skape debatt med ny utstilling.

VIL SKAPE DEBATT: Hans Erik Dyvik Husby  håper å skape debatt om psykiatri med sin nye utstilling «Psykiatri; hjelp eller en dødsindustri? » i Oslo. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
VIL SKAPE DEBATT: Hans Erik Dyvik Husby håper å skape debatt om psykiatri med sin nye utstilling «Psykiatri; hjelp eller en dødsindustri? » i Oslo. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Allerede som 8-åring fikk Hans-Erik Dyvik Husby (39) sitt første møte med psykiatrien. Nå er han en av ildsjelene bak en utstilling i Oslo, som stiller store spørsmål ved om psykiatri er til hjelp eller en ren dødsindustri.

- I mine møter med psykiatrien som narkoman, opplevde jeg bare at heroin og kokain ble erstattet av andre medikamenter som påvirket meg. Jeg ble ikke frisk, forteller Hans-Erik til Se og Hør.

Utstillingen holder til like utenfor Stortinget, og varer frem til søndag 6. april.

- Meningen med utstillingen er ikke at folk nødvendigvis skal bli skråsikre på det ene eller det andre, men at de alle fall kan stille spørsmål ved om alt som foregår er riktig.

- Det er jo ganske illustrerende at de sakkyndige i terrorsaken, som er våre fremste eksperter på områder, har to forskjellige konklusjoner når det gjelder Breivik. Psykatri er ingen eksakt vitenskap.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  «Idol»-Hank refses av Kristin Halvorsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer