REPETISJON: Langrennsjentene Ingrid Aunet Tyldum, Therese Johaug og Kristin Størmer Steira gjorde en reprise på den mye omtalte Skippagurra-videoen under langrennsåpningen på Beitostølen. Johaug er nå på førsteplass på Sol.nos Kremtoppen. Foto: SCANPIX
REPETISJON: Langrennsjentene Ingrid Aunet Tyldum, Therese Johaug og Kristin Størmer Steira gjorde en reprise på den mye omtalte Skippagurra-videoen under langrennsåpningen på Beitostølen. Johaug er nå på førsteplass på Sol.nos Kremtoppen. Foto: SCANPIXVis mer

Provoserte seg til førsteplass

Therese Johaug er øverst på "Kremtoppen".

SEHER.NO: Takket være skijentenes mye omtalte "horeshow", er det Therese Johaug som har havnet øverst på Sol.no sin kvinnelige side av "Kremtoppen".

Under landslagssamlingen i Val Senales i begynnelsen av november kledde langrennsjentene Johaug, Kristin Størmer Steira og Ingrid Aunet Tyldum seg ut som russiske prostituerte som var på vei til Skiippagurra.

Etter at videoopptaket havnet på YouTube, stormet det rundt jentene - og denne uka havnet Johaug også på 2. plass over søkestatistikken til den norske søkemotoren Kvasir - og altså på førsteplass på "Kremtoppen".

"Kremtoppen" er en populæritetsliste hvor ti kjente og aktuelle mennesker kjemper om å komme så høyt opp på listen som overhode mulig, og det er leserne som hver uke stemmer på sin favoritt, og kommer med forslag til nye kandidater.

På andreplass finner du Tone Damli Aaberge, som av Manns lesere er kåret til Norges mest sexy kvinne, mens bronseplasseringen er det "Skal vi danse"-vinner Lene Alexandra Øien som har fått.

Øiens dansekonkurrent Tore André Flo har havnet på førsteplass på den mannlige siden av lista, tett fulgt av NRK-journalist Bjørn Hansen.

På tredjeplass finner du Morten Eriksen, som valgte å trekke seg fra "Jakten på kjærligheten".

Forrige uke tronet Damli Aaberge på kvinnesiden av "Kremtoppen", mens mennenes kremtopp ble Bjørn Hansen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Truseglipp ga kremplass