Joe Jonas og Sophie Turner:

- Prøver på nytt fire måneder etter fødselen

De nybakte foreldrene er visstnok ivrig på å øke familien ytterligere.

VIL UTVIDE FAMILIEN: Joe Jonas og Sophie Turner ble foreldre i sommer. Nå vil de visstnok utvide familien ytterligere. Foto: NTB
VIL UTVIDE FAMILIEN: Joe Jonas og Sophie Turner ble foreldre i sommer. Nå vil de visstnok utvide familien ytterligere. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I slutten av juli kom nyheten om at Joe Jonas (31) og Sophie Turner (24) hadde blitt foreldre for første gang. Det ble en datter som har fått navnet Willa, ifølge TMZ.

Inntil fødselen hadde paret til gode å bekrefte at Turner faktisk var gravid. Verden ble nemlig kjent med nyheten da kilder i februar uttalte seg til nettstedet Just Jared, og hevdet at paret ventet sitt første barn sammen.

- De holder det veldig «hysj hysj», men venner og familie er veldig glade på deres vegne, forteller en kilde nær paret om babynyheten, ble det fortalt den gang.

Prøver å bli gravide

I juli ble de altså foreldre, men det skal ikke stoppe ekteparet fra å være effektive. Skal vi tro kilder som har uttalt seg til Us Weekly forsøker de nemlig allerede å bli gravide med barn nummer to.

- Joe og Sophie prøver allerede å få enda en baby. De gleder seg virkelig til å utvide familien sin, har Us Weekly blitt fortalt.

BLEKK: Flere av verdens største kjendiser har valgt å tatovere kroppen sin - men ikke alle begeistrer like mye. Vis mer

Kilden hevder videre at det å få en baby har åpnet opp øynene deres, også for hverandre.

- Å få et barn har brakt dem nærmere hverandre og de vil ha en stor familie sammen, sier kilden.

Gjemte seg ikke

Som nevnt ble aldri graviditeten bekreftet. Men til tross for at paret aldri offentlig bekreftet nyheten, var det ikke slik at «Game of Thrones»-stjernen gjemte sin voksende mage.

BABYMAGE: For aller første gang fikk man se et hint av Sophie Turners babymage. Her på gåtur med ektemannen Joe Jonas. Foto: NTB scanpix
BABYMAGE: For aller første gang fikk man se et hint av Sophie Turners babymage. Her på gåtur med ektemannen Joe Jonas. Foto: NTB scanpix Vis mer

Flere ganger skal ekteparet ha blitt observert på små turer i nabolaget, blant annet i mai. Da ble de sett hånd i hånd på en gåtur, og som forventet var det en voksende mage å se på Turner. Dermed ble all tvil feid til side - det var ikke lenger en hemmelighet at skuespilleren ventet barn.

COMEBACK: Fans verden over er i ekstase etter at «Jonas Brothers» annonserte at de gjør comeback. Nå avslører de hvorfor gruppa gikk i oppløsning til å begynne med. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Viaplay Vis mer

Giftet seg i Vegas

Dette er imidlertid ikke første gang stjerneparet har holdt tett om en stor livshendelse. I 2019, rett etter Billboard Music Awards, overrasket paret «alle» da de plutselig hadde giftet seg.

Seremonien ble holdt i et kapell i Las Vegas, og nær familie og venner skal ha vært til stede. Blant dem to av brudgommens brødre, Nick Jonas (28) og Kevin Jonas (33) - som sammen med Joe utgjør bandet Jonas Brothers.

Artisten og DJ-en Diplo sørget for å forevige seremonien, som i ekte Vegas-stil selvsagt inneholdt en Elvis-imitator. I ettertid har derimot Jonas avslørt at bryllupet skulle holdes hemmelig, men at Diplo spolerte det hele ved å dele det på sosiale medier.

GIFTET SEG: Den kjente DJ-en Diplo livestreamet seremonien. Foto: Diplo / Instagram
GIFTET SEG: Den kjente DJ-en Diplo livestreamet seremonien. Foto: Diplo / Instagram Vis mer

Det sa den 31 år gamle artisten da han gjestet «Capital Breakfast» - et britisk radioprogram fra London.

- Han ødela det. Jeg elsker Diplo, men han elsker Instagram mer enn en 13-åring. Han legger ut noe hvert femte sekund. Altså, han livestreamet bryllupet med et hundefilter, sa Jonas den gang.

Spesiell kjole

Det var kanskje ikke verdens undergang at bryllupet ble avslørt, da paret like gjerne bestemte seg for å gifte seg for andre gang noen måneder senere.

I slutten av juni i fjor ga paret nemlig hverandre sine «ja» under en storslått bryllupsseremoni sør i Frankrike. Etter bryllupet delte Turner et bilde på Instagram, med teksten «mr og mrs Jonas».

I ettertid av det som skal ha vært et svært romantisk bryllup, ble det avslørt en rekke detaljer rundt 24-åringens brudekjole.

Den langermede brudekjolen i blonder, var designet av Nicolas Ghesquière fra det franske motehuset Louis Vuitton, et motehus Sophie Turner har vært ambassadør for i lengre tid.

Ifølge motemagasinet Vogue, tok det mer enn 350 timer å lage kjolen - og brudesløret tok 48 timer. Hvis teamet som står bak brudekjolen skulle ha jobbet døgnet rundt for å få den ferdig, måtte de altså ha jobbet i over to uker i strekk.

Sophie Turners kjole skal dessuten være produsert i en del av motehusets flaggskipslokale ved Place Vendôme i Paris, som bare er forbeholdt kjente personligheter og motehusets ansatte.

LES OGSÅ: Snakker ut om tøff tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer