- Prøver ikke å skille meg ut

Top Model-coach Storm Pedersen snakker ut om sin spesielle klesstil.

ELSKER TV: Storm Pedersen med Top Model-deltagerne Darja Barannik og Eirin Thuli. - Jeg elsker å være på TV, sier stylisten til Seher.no. Foto: Stella Pictures
ELSKER TV: Storm Pedersen med Top Model-deltagerne Darja Barannik og Eirin Thuli. - Jeg elsker å være på TV, sier stylisten til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Storm nederst i saken!

SEHER.NO: Stylist Storm Pedersen (31) tok over rollen som Top Model-coach etter Jan Thomas Mørch Husby i denne sesongens utgave av TV3-programmet.
Mandag etter mandag ser man den høyreiste nordlendingen gi råd om poseringer og styling til de unge modellspirene, og Storm selv er godt fornøyd med sin debut som TV-personlighet.

- Jeg er jævlig overrasket. Jeg synes faktisk at det er ganske okay. Jeg var livredd for å se meg selv på TV, men det går faktisk ganske greit. Jeg må helt ærlig innrømme at jeg elsker å være på TV, sier Storm til Seher.no.

31-åringen har jobbet som stylist og make-up artist for kjendiser og fotoshoots i en årrekke, blant annet for MGP og som frilanser i motemetropolen New York.
Men den suksessfulle stylistens oppvekst var milevis unna røde løpere og glamorøse moteshow. Storm vokste opp på det lille stedet Bø i Vesterålen, og allerede i barndommen var han lidenskapelig opptatt av mote.

- Jeg har alltid skilt meg ut. Det var bare sånn jeg var. Det har ikke vært så mye mobbing for eksempel. Det skulle man kanskje tilsi, men jeg har kanskje vært så naiv at jeg ikke har sett det så tydelig. Jeg har bare tenkt at sånn er denne verdenen og man må bare regne med å få noe drittslenging når man skiller seg ut. Det har vært helt naturlig, så jeg har bare sett forbi det, forteller Storm til Seher.no.

Også i dag skiller stylisten seg ut fra mengden med sin særegne klesstil. Men ifølge Storm prøver han ikke bevisst å skille seg ut i klesveien. 

- Nei, det er ikke noe vits i å krampeaktig tenke at jeg må skille meg ut. Jeg har ikke noe behov for det. Jeg føler egentlig at jeg slapper av i min egen stil. Det har blitt veldig mye sort de siste årene og litt sånn lag på lag. Jeg varierer alt etter humøret, sier Storm.

Og dersom noen skulle finne på å si noe negativt om stylistens klesstil, velger han å ikke fokusere på det.

- Jeg leser ikke kommentarfelt under artikler og sånn. Det driter jeg i, det orker jeg ikke. Folk har et veldig stort behov for å uttrykke sin misnøye over ting. Jeg trenger ikke å lese det. Jeg tror man blir veldig farget av det man leser og det er ikke bra, sier Top Model-coachen til Seher.no.

Top Model sendes mandager på TV3 klokka 20.30. Se Seher.nos TV guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi gråter hver dag
 
Se video med Storm her:


[obj:media:9572]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer