Prøver hun brudekjoler?

Kim Kardashian la ut mystisk bilde få uker etter bryllupsryktene startet.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Kanye West skal ha planlagt å fri til kjæresten Kim Kardashian.  Foto: All Over Press
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Kanye West skal ha planlagt å fri til kjæresten Kim Kardashian. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I april ble det kjent at superstjernene Kanye West (35) og Kim Kardashian (31) hadde funnet lykken. Paret blir stadig fotografert sammen, og forholdet skal raskt ha blitt svært seriøst. 

For noen uker siden startet ryktene om at Kanye planlegger å fri til sin flotte kjæreste, og skal ha plukket edelstener fra sin avdøde mors smykkeskrin for å lage en vakker ring til Kim. 

Nå blir ryktene om et forestående bryllup ytterlig forsterket etter at Kardashian delte et nytt bilde med fansen på Twitter. Stjernen, som er svært aktiv på det sosiale nettstedet står med ryggen mot kameraet og har på seg det som ser ut som en tettsittende, hvit brudekjole.

«Den hvite, langermede kjolen ligner mistenkelig på en brudekjole (en veldig sexy en). Og det er noe vi kan se for oss Kim ha på seg på sin tredje tur ned alteret» skriver nettstedet People. 

Kardashian avslørte ikke hvilken anledning hun vil bruke kjolen. 

- Sen kjoleprøving med Pucci, skrev Kim under bildet. 

Kim ble kjent gjennom realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians», der hun eksponerer privatlivet sitt for millioner av mennesker. Rapperen har etterhvert blitt en viktig del av serien, som blant annet følger stjernenes forhold.

Kims familie har for lengst godtatt Kanye som en del av familien.

- Jeg har aldri sett Kim så lykkelig. Hun er rolig, hun er glad og hun er fornøyd med livet om dagen, forteller moren Kris Jenner. 

West har aldri giftet seg, men hadde et forhold til modellen Amber Rose før han ble sammen med Kim. Hun har vært gift to ganger tidligere. Sist til basketballspilleren Kris Humphries. Ekteskapet varte bare 72 dager, og det ble spekulert i om det hele var et PR-stunt. 

Kim er ennå gift med Kris, men Kanye skal ønske å fri når skilsmissen snart er gjennomført. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han vil bevise at ekteskapet var juks  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer