Prøver hun å skjule noe her?

Skuespiller Rebecca Gayheart og ektemannen kan se frem til enda mer dramatikk.

<strong>GRAVID:</strong> Skuespiller Rebecca Gayheart skal nå være gravid med sitt annet barn. De siste ukene er hun blitt fotografert med ulike typer «magekamuflasje» - vide topper, lange skjerf og stooore handleposer. Foto: All Over Press
GRAVID: Skuespiller Rebecca Gayheart skal nå være gravid med sitt annet barn. De siste ukene er hun blitt fotografert med ulike typer «magekamuflasje» - vide topper, lange skjerf og stooore handleposer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Rebecca Gayheart (39), kjent fra TV-serier som «Nip/Tuck» og «Beverly Hills, 90210», skal være gravid igjen. Det bekrefter en kilde til People.

Dette blir dermed barn nummer to for Gayheart og «Grey's Anatomy»-ektemannen Eric Dane (38). Paret ble foreldre til lille Billie Beatrice (1) i fjor vår, men allerede i november avslørte Dane at de var i gang med å prøve på barn nummer to.

Og nå har forsøkene tydeligvis båret frukter. Hvor langt uti svangerskapet 39-åringen er kommet vites ikke. Det er imidlertid nærliggende å tro at hun er såpass langt på vei at det allerede har begynt å synes.

Den siste tiden har i hvert fall Gayheart stort sett blitt fotografert iført vide topper, og gjerne med skjerf eller handleposer som har skjult magen hennes.

- Hun gløder, og er så lykkelig. De ville jo ha et barn til i familien, og nå får de det! De har det veldig bra akkurat nå, sier en venn av paret til Life&Style.

Sannsynligvis venter ekteparet nå i stor spenning på familieforøkelsen. De to skuespillerne ser nemlig ut til å sette pris på dramatikk i hverdagen så vel som i karrierene sine.

- Jeg tror ikke det finnes en mer betydningsfull forandring for et menneske enn det å bli mor for en kvinne. Det må være den mest dramatiske endringen, uttalte Dane til People i mai.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Betty Ford er død   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer