Kylie Jenner:

Prøver hun å skjule babymagen her?

Realitystjernen har fremdeles ikke bekreftet ryktene.

VOKSENDE MAGE? Kylie Jenner ble avbildet i Las Vegas sammen med venninnegjengen, og det kan se ut som at hun prøver å skjule en babymage under den vide t-skjorta. Foto: NTB scanpix
VOKSENDE MAGE? Kylie Jenner ble avbildet i Las Vegas sammen med venninnegjengen, og det kan se ut som at hun prøver å skjule en babymage under den vide t-skjorta. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Helgens store snakkis har vært ryktene om at realitystjernen Kylie Jenner (20) venter sitt første barn med sin relativt ferske kjæreste, rapperen Travis Scott (25).

Paret har fremdeles ikke bekreftet nyheten, men det kommer stadig nye detaljer som setter fart i ryktene.

På de nye bildene av Kylie på tur i Las Vegas sammen med venninnene sine, ser det ut som hun skjuler en babymage under den store t-skjorta.

TV-stjernen er i byen for å se kjæresten opptre under iHeartRadio Music Festival, ifølge Daily Mail.

Søndag ettermiddag delte hun selv også et bilde på Instagram, der hun poserer sammen med venninnegjengen i speilet. Selv om det ikke er noen synlig babymage å se, har fansen allerede begynt å spekulere i om det er et gammelt bilde eller om hun bare holder inn magen på bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

mornings :)

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Svarte kryptisk på baby-spørsmål

Det var kjendisnettstedet TMZ som fredag skrev at 20-åringen allerede har delt babynyheten med sine nærmeste, og at kjæresten Travis Scott skal ha fortalt vennene sine at de får en jente i februar.

Nettstedet har også lagt merke til at realitystjernen bare har lagt ut gamle bilder av seg selv, eller bilder tatt fra brystet og opp, den siste tiden.

På bildene tatt av henne i offentligheten den seneste tiden, har hun vært ikledd vide og store t-skjorter, som også kan være et tegn på at hun prøver å skjule en voksende babymage.

Kylies mor, Kris Jenner (61), ble spurt ut om babyryktene under moteuka i Milano lørdag morgen, og svarte kryptisk:

- Det ville ikke vært den familien om det ikke skjedde noe hver eneste dag, sa hun, ifølge Hollywood Reporter.

Saken fortsetter nedenfor.

ROMANTIKK: Travis Scott og Kylie Jenner har bare vært sammen siden mai, men skal allerede stifte familie. Foto: NTB Scanpix
ROMANTIKK: Travis Scott og Kylie Jenner har bare vært sammen siden mai, men skal allerede stifte familie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Uventet

People skrev fredag at Kylies berømte familie skal ha visst om graviditeten en stund. En kilde hevdet også at de kommende foreldrene er i ekstase.

En annen kilde hevder nyheten skal ha kommet overraskende på familien - og Kylie Jenner selv.

- Det er en uventet og helt utrolig ting som har skjedd. Alle er veldig glade på hennes venge. Hun har aldri vært mer lykkelig, sa kilden.

Andre mener imidlertid at Jenners familie synes at hun er alt for ung og naiv til å ta på seg ansvaret en baby fører med seg, ifølge People.

- Barnet er mitt

- Da Kylie var sammen med Tyga, sa hun hele tiden at hun drømte om å bli mor. Hun tilbringer mye tid med niesene og nevøene sine, i tillegg til at hun var mye sammen med Tygas sønn, noe som fikk henne til å føle seg klar, sier kilden.

Kylies ekskjæreste, rapperen Tyga (27) ble trolig slått i bakken da han fikk vite om Kylies babynyhet. De to var i et årelangt av-og-på forhold frem til april i år.

Bare timer etter at TMZ hadde oppslag om at 20-åringen er gravid, delte han en Page Six-artikkel om graviditeten på sin Snapchat-konto med følgende tekst:

«Nei, det barnet er mitt».

Det er uvisst om rapperen skrev kommentaren av humoristiske årsaker eller om han er bitter på grunn av at eksen har gått videre.

Forholdet mellom Kylie Jenner og rapperen Travis Scott ble kjent i mai, kun én måned etter at hun hadde gjort det slutt med Tyga.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 01.12.2015 Vis mer

LES OGSÅ: Dette svarer eksen på Kylie Jenners babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer