<strong>FØR OG ETTER:</strong> Til høyre ser vi Angelina Jolie fotografert denne uken, hvor hun avslørte at hun har fått en syvende tatovering på overarmen. Bildet til venstre er tatt i august. Foto: Stella Pictures / All Over
FØR OG ETTER: Til høyre ser vi Angelina Jolie fotografert denne uken, hvor hun avslørte at hun har fått en syvende tatovering på overarmen. Bildet til venstre er tatt i august. Foto: Stella Pictures / All Over Vis mer

- Prøver hun å sende en melding i blekk?

Angelina Jolies nye tatovering setter fart på adopsjonsryktene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superparet Angelina Jolie (35) og Brad Pitt (47) har de siste månedene vært offer for spekulasjoner om en ny adopsjon, etter at det blant annet ble hevdet at Angelina ønsket å åpne hjemmet sitt for en fire år gammel jente ved navn Leah, som mistet familien sin i jordskjelvet på Haiti i 2010.

I februar slo de imidlertid tilbake mot adopsjonsryktene.

- Daily Mirror og andre medier hevdet denne uken at Angelina Jolie og Brad Pitt er i ferd med å adoptere et barn fra Haiti. Det finnes ingen sannhet i disse ryktene, sa Angelinas representanter i en uttalelse.

Men nå spekulerer amerikanske kjendisnettsteder som People, i om paret er i ferd med å adoptere et barn fra Nord-Afrika.

Da Angelina møtte libanesiske flyktinger på grensen mellom Libya og Tunisia denne uken, satte hun nemlig fart i adopsjonsryktene igjen, da overarmen hennes avslørte en ny tatovering.

- Prøver Angelina Jolie å sende en melding i blekk? spør People seg.

Seksbarnsmoren har nemlig tatovert inn fødesstedene til barna Maddox (Kambosja), Pax (Vietnam), Zahara (Etiopia), Shiloh (Namibia) og tvillingene Vivienne og Knox (Frankrike) på venstre skulder, men tirsdag hadde stjernen fått tilført en syvende tatovering, skriver Wonderwall.

Nettstedet sier det er vanskelig å tyde hviket land kartkoordinatene peker mot, men at det mest sannsylig dreier seg om Algerie eller et annet Nord-Afrikansk land.


I desember uttalte Angelina at hun og ektemannen Brad Pitt alltid er åpne for flere barn, men at de ikke hadde noen planer om det for øyeblikket.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik var Angelina og Brads jul   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer