I HARDTRENING: Dansepartneren Elena Bokoreva Wiulsruds treningsprogram har allerede fått TV 2-Sportens Carsten Skjelbreid til å gå ned to kg før premieren på "Skal vi danse". Foto: TV 2
I HARDTRENING: Dansepartneren Elena Bokoreva Wiulsruds treningsprogram har allerede fått TV 2-Sportens Carsten Skjelbreid til å gå ned to kg før premieren på "Skal vi danse". Foto: TV 2Vis mer

- Prøver han salto, går han i parketten

Mini tror tyngden kan bli TV 2-kollegaens bane i "Skal vi danse".

SEHER.NO: Carsten Skjelbreid har fått mange lykkeønskninger etter at det ble kjent at han skal være med i høstens utgave av TV-konkurransen "Skal vi danse".

Men fotball-kommentator Jahn Ivar "Mini" Jakobsen tror Carstens vekt kan gi ham en utfordring på parketten.

- Han er kanskje litt stor, og bør nok ikke forsøke seg på noen "Mini-salto". Prøver han på salto, går han rett i parketten, smiler fotballeksperten til Seher.no.

Skjelbred - som er 1,88 meter høy og veide 95 kilo før dansetreningen startet, humrer når han hører kollegaens kommentar.

- Alle virker vel store for Mini, men jeg har nok ikke tenkt å prøve meg på noen salto. For øyeblikket har jeg mer enn nok med å lære meg grunnstegene, sier han til Seher.no.

Skjelbreid hevder han allerede har gått ned to kilo, etter at han begynte hardkjøret sammen med dansepartneren Elena Bokoreva Wiulsrud.

- Nå trener jeg 15 timer i uka, mer enn mange toppfotballspillere.  Jeg hadde aldri trodd det skulle være så hardt.

Mini avslører overfor Seher.no at han selv flere ganger har fått tilbud om å bli med i "Skal vi danse", men har høflig takket nei hver gang.

- For det første har jeg ikke tid, og for det andre så bor jeg jo i Trondheim, så det ville bli lang vei og pendle. Dessuten er det vel sånn at de som danser, er de som ikke har råd til å stå i baren, spøker han.

"Skal vi danse" har premiere 19. september kl 19.30 på TV 2.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jan Thomas er dansefavoritten