Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynetVis mer

Prøver desperat å redde forholdet

Shane Warne vil vinne tilbake Elizabeth Hurley.

SEOGHØR.NO: Denne uken viste Elizabeth Hurley (48) seg uten forlovelsesringen sin for første gang og bekreftet dermed bruddryktene med Shane Warne (44).

Senere samme dag skrev «Austin Powers»-stjernen på Twitter.

- Beklager til mine lojale Twitter-følgere for stillheten rundt de siste hendelsene. For smertefullt og personlig til å dele akkurat nå.

Vil redde forholdet

Men Shane skal ikke være klar for å gi opp forholdet.

- Shane elsker Elizabeth veldig mye, og vil få ting til å fungere. Avstandsforholdet fungerte ikke så han bestemte seg for å bestille flybilletter og gjøre alt for å se henne, sier en kamerat til Daily Mirror.

AVSTANDSFORHOLD: Elizabeth og Shane har pendlet mellom London og Melbourne. Foto: All Over Press
AVSTANDSFORHOLD: Elizabeth og Shane har pendlet mellom London og Melbourne. Foto: All Over Press Vis mer

Oppgitt over Shane

Paret hadde lenge et avstandsforhold og pendlet mellom skuespillerens hjem i England og Warnes bolig i Melbourne, Australia. Den lange avstanden skal ha slitt på forholdet.

- Arbeidsskjemaene deres har ikke latt seg kombinere. Nå vil han tilbringe kvalitetstid med Elizabeth, men Liz er ganske oppgitt.

Kjeder seg

Og selv om Shane nekter å gi opp, er det ikke alle som tror de vil klare å redde forholdet.

- Hun var svært forelsket i ham, men etter deres siste krangel er hun forsynt og har begynt å kjede seg sammen med ham. Shane må virkelig skru på sjarmen for å vinne henne tilbake.

Hurley var sammen med «Notting Hill»-stjernen Hugh Grant fra 1987 til 2000. Hun giftet seg med Arun Nayar i 2007, men forholdet tok slutt fire år senere. I april 2002 fikk hun sønnen Damian etter en affære med millionæren Steve Bing.

LES OGSÅ: - Jeg er litt tyngre i dag