SLITER I FORHOLDET: Sarah Jessica Parker og mannen Matthew Broderick går gjennom en tøff tid. Foto: All Over Press
SLITER I FORHOLDET: Sarah Jessica Parker og mannen Matthew Broderick går gjennom en tøff tid. Foto: All Over PressVis mer

Prøver desperat å redde ekteskapet

Men hennes utro ektemann tar det ikke like alvorlig.

LOS ANGELES (Seher.no): For to måneder siden ble det kjent at "Sex og Singelliv"-stjernen Sarah Jessica Parker (43) ble bedratt av ektemannen Matthew Broderick (46).

Paret, som har vært gift i elleve år og har sønnen James (5) sammen, har etter avsløringen likevel stått side om side, men nå kan det se ut som om ekteskapet slår sprekker, skriver Star magazine.

Parker har nemlig gjentatte ganger forsøkt å få Broderick med til en ekteskapsrådgiver, men han avlyser timene hver eneste gang - til hennes store fortvilelse.

- Han vil ikke snakke om følelsene sine på den måten, men jeg er redd forholdet deres tar slutt hvis han ikke ombestemmer seg snart, sier en venn av paret til bladet.

Broderick hadde et hemmelig forhold til en 25 år gammel kvinne fra november i fjor til februar i år, men den populære skuespillerinnen har likevel støttet sin mann utad.

Hun å sette en strek over det hele, ifølge vennen, men er svært frustrert over at Broderick ikke viser at han vil redde ekteskapet like sterkt som henne.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Vorta ble plutselig borte