SE, SÅ SØT: Tiffani Thiessen med datteren Harper Renn Smith. Foto: All Over Press
SE, SÅ SØT: Tiffani Thiessen med datteren Harper Renn Smith. Foto: All Over Press Vis mer

Prøver desperat å bli kvitt babyvekten

Tiffani Thiessen sier at hun trener som en galning.

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere «Beverly Hills 90210»-skuespilleren Tiffani Thiessen (37) innrømmer at hun har en lang vei igjen, før hun er kvitt kiloene hun la på seg under graviditeten til den snart et år gamle datteren Harper, skriver okmagazine.com.

- Åh, jeg prøver så hardt. Jeg har en lang vei igjen, men jeg nærmer meg. Jeg ammer fortsatt, og jeg regner med at noen av kiloene vil henge igjen til jeg slutter med det, sier hun.

- Jeg trener som en gal med den personlige treneren min i New York, Josh Zittomer. Han er fantastisk. Jeg var en jogger før, og nå jogger jeg igjen. I tillegg til yoga og gruppetimer - jeg gjør alt, sier hun fortvilet.

Thiessen fortalte i fjor at den dramatiske fødselen varte i 30 timer og selv om Tiffani og ektemannen Brady Smith ønsker seg en baby nummer to, er de ikke helt klare for det nå.

- Ikke ennå, selv om vi gjerne vil ha flere. Vi vil gjerne utvide familien, men jeg nyter tiden sammen med henne nå. Jeg ønsker å få kroppen min tilbake slik den var, og så bli gravid igjen, sier stjernen åpenhjertig.

Skuespilleren innrømmer også at hun aldri hadde klart å balansere karriere og morsrollen uten god støtte fra sin egen mor og ektemannen Brady.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Fødselen tok 30 timer!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer