Anniken Jørgensen:

Prøver å stoppe Anniken Jørgensens bok

- Ønsker ikke å være en del av den.

REAGERER: Simen Auke og Mikkel Christiansen (med skjerf) utfyller DJ-duoen Broiler. De blir begge omtalt i blogger Anniken Jørgensens bok «Bare en natt til». Det er førstnevnte lite fornøyd med. Foto: NTB Scanpix
REAGERER: Simen Auke og Mikkel Christiansen (med skjerf) utfyller DJ-duoen Broiler. De blir begge omtalt i blogger Anniken Jørgensens bok «Bare en natt til». Det er førstnevnte lite fornøyd med. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blogger Anniken Jørgensen (22), også kjent som «Annijor», er for tiden aktuell med boken «Bare en natt til», der hun forteller åpenhjertig om kjærlighetssorg og depresjon.

Selv om boken gikk rett på førsteplass på Norges bestselgerliste, boklista, var det ikke bare positiv respons som ventet for bloggeren.

VGs anmelder ga boken terningkast to, og i anmeldelsen ble det blant annet rettet kritikk mot Jørgensens utlevering av ekskjæresten, artist Mikkel Christiansen (26), og andre personer i omgangskretsen deres.

I ettertid av anmeldelsen kom forlaget, Panta forlag, med et motsvar til avisen, og mente at VG hadde rigget opp «en skikkelig drittpakke» mot Jørgensen.

De påpekte også at Christiansen, som er en del av DJ-duoen Broiler, selv hadde godkjent boken før den gikk i trykken.

- Ikke greit

Simen Auke (27), som utgjør den andre halvdelen av Broiler, blir også omtalt i boken, noe han hevder å ikke ha blitt informert om i forkant.

Tirsdag skriver forlaget i en pressemelding at boken «Bare en natt til» forsøkes stoppet i norsk rett.

- Vi vil fortsette å kjempe for Annikens rett til å fortelle sin unike personlige historie, som er nyttig for alle unge og foreldre som trenger å vite hvordan det er å være ung i dag, sier forelegger Alexander Elguren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer