Prøver å skjule sin kjærlighet

Men Josh Hartnett og Amanda Seyfried ble tatt på fersken av fotografer.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lenge har ryktene svirret om at filmkjekkasen Josh Hartnett (33) har dumpet den norske modellen Sophia Lie (23) til fordel for skuespiller Amanda Seyfried (26). Begge stjernene har nektet å kommentere det påståtte forholdet, men nylig ble de tatt på fersken i Los Angeles.

Da paret kom ut fra en butikk gjorde de alt for ikke å bli fotografert sammen. Josh kom ut først og satte seg i en ventende bil uten å gi noen kommentarer til pressen. Noen sekunder senere kom også Seyfried ut og satte seg i bilen ved siden av sin nye kjæreste.

Amanda og Josh skal ha datet siden januar, men har prøvd å holde forholdet skjult fra offentligheten. Men nå klarer ikke de nyforelskede lenger å skjule sin kjærlighet.

- Amanda satt på fanget hans med armene rundt ham. Josh virket omtenksom og hun elsket all oppmerksomheten og blikkene han ga henne, sier en kilde som så paret på en fest til perezhilton.

Seyfried har tidligere datet flere av filmbyens mest ettertraktede ungkarer, blant annet Alexander Skarsgård, Dominic Cooper og Ryan Phillippe.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slutt med norske Sophia?  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer