VIL SKJULE KJÆRESTEN: Zach Braff skal ha blitt sammen med modellen Taylor Bagley, men ønsker foreløpig å holde forholdet skjult. Her er imidlertid ett av de få bildene som finnes av paret, hvor de er på handletur i Hollywood i juli.  Foto: All Over Press
VIL SKJULE KJÆRESTEN: Zach Braff skal ha blitt sammen med modellen Taylor Bagley, men ønsker foreløpig å holde forholdet skjult. Her er imidlertid ett av de få bildene som finnes av paret, hvor de er på handletur i Hollywood i juli. Foto: All Over PressVis mer

Prøver å skjule kjæresten

"Scrubs"-stjernen Zach Braff har lært av tidligere feil...

SEHER.NO: Skuespilleren Zach Braff (34) ble for alvor kjendis etter rollen som John "J.D" Dorian i komiserien "Scrubs", som blant annet sendes på TV 2 her hjemme i Norge.

Ifølge Contactmusic er det Star Magazine som hevder at 34-åringen - som tidligere blitt koblet til kjendiser som Mandy Moore (25) og Drew Barrymore (34) - har funnet lykken med modellen Taylor Bagley. 
 
Paret skal ha datet i skjul i flere måneder, og Braff skal ifølge nettstedet være så betatt av den nye kjæresten at han har fått henne til å flytte inn i leiligheten hans i New York.

- Taylor har bodd der i flere uker. Det går kjempebra, sier en kilde til magasinet.

Nå ønsker Braff å holde forholdet skjult, i håp om at denne romansen vil holde lengre enn tidligere forhold...

- Han tror at det å være i rampelyset kun vil presse dem og skape problemer, avslører kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Feiret bursdag med stjernene