Karsten Warholm:

- Prøver å oppføre meg

25-åringen er ikke spesielt nervøs for å møte sin gode kompis - kong Harald.

GOD KOMPIS: Karsten Warholm hadde tatt turen til Slottet tirsdag kveld for middag med kongen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GOD KOMPIS: Karsten Warholm hadde tatt turen til Slottet tirsdag kveld for middag med kongen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SLOTTET / OSLO (Se og Hør): Tirsdag kveld var det duket for finstas og krystallglass på Slottet.

Den norske kongen, kong Harald (84), hadde nemlig invitert til slottsmiddag for norske toppidrettsutøvere som representerte landet under Tokyo-OL.

I den anledning hadde flere av sommerens stolte OL-utøvere tatt turen for å spise det man kan anta er gourmetmat med kongen.

Blant disse var olympisk mester Karsten Warholm (25), som tok gullet på 400 meter hekk denne sommeren.

- Prøver virkelig

Den lynraske 25-åringen er ikke fremmed for å være i kongens nærvær. I møte med kongen er det ingen hemmelighet at man gjerne skal kle seg anstendig, og det ble derfor en stor snakkis da Karsten under et møte med kong Harald hadde valgt å kle seg i shorts.

Det var det imidlertid ingen fare for i kveld. Med knappe åtte grader i Oslolufta var det nemlig en svært penkledd OL-vinner som møtte opp på Slottsplassen - denne gang i langbukse.

- Er du nervøs for å bryte kongelig etikette i kveld?

- Hehe, jeg har jo gjort det før ... Jeg kom i shorts sist, ler han, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer