MER TV? - Det hadde vært utrolig gøy hvis jeg hadde fått et tilbud fra TV 3, men jeg forventer ingenting, forteller Petter Pilgaard. Foto: Anders Myhren, Seher.no
MER TV? - Det hadde vært utrolig gøy hvis jeg hadde fått et tilbud fra TV 3, men jeg forventer ingenting, forteller Petter Pilgaard. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Prøver å holde meg unna de andre

Petter Pilgaard trenger å få de andre Paradise-deltakerne på avstand. Men i dag møtes de til finale-fest.

SEHER.NO: Petter Pilgaard (29) prøver å holde seg unna de andre Paradise-deltakerne etter oppholdet. Men det har ikke manglet på tilbud.

- Jeg får masse forespørsler fra utesteder om å være der sammen med de andre folkene fra Paradise. Men det der orker jeg bare ikke. Det synes jeg er å selge sjelen sin, sier han til VG.

- Skal jeg være helt ærlig prøver jeg egentlig å holde meg mest mulig unna de andre fra Paradise, det har vært så vanvittig intensivt og jeg trenger å få det litt på avstand, sier Petter Pilgaard (29) til VG.

Men torsdag kveld møter han nok på deltakerne igjen på finalefesten for "Paradise hotel".

Tirsdag skrev Her og Nå om at "Paradise Hotel"-deltageren Petter Pilgaard (29), som dagen før unngikk å bli sendt hjem fra "Paradise Hotel" med et nødskrik, har sagt opp jobben i fimaet "Forvaltningshuset AS". Årsaken var at han ville satse på nye prosjekter. Nå kan det gå mot en jobb i TV 3, skriver VG.

- Vi har tanker og ideer som vi leker litt med for tiden, men kan ikke si noe konkret ennå, sier informasjonskonsulent i kanalen, Øyvind Rognlien Skovli, til avisen.

Selv er reality-deltageren langt fra fremmed for en karriere på TV-skjermen.

- Det hadde vært utrolig gøy hvis jeg hadde fått et tilbud fra TV 3, men jeg forventer ingenting, forteller Petter.

Har du et Paradise-tips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paradise-André: - Jeg hadde gjort det samme igjen.

Se Petter og Mats knekke "Paradise-koden" her:


[obj:media:7729]