Pete Davidson:

- Prøver å gjøre seg selv lykkelig

Stjerneparet gikk hver til sitt tidligere denne måneden.

BRUDD: Pete Davidson og Kim Kardashian gikk nylig hver til sitt. Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / NTB
BRUDD: Pete Davidson og Kim Kardashian gikk nylig hver til sitt. Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av august ble det kjent at den ni måneder lange romansen mellom Kim Kardashian (41) og Pete Davidson (28) var over.

Forholdet skal ha tatt slutt på grunn av den lange avstanden mellom Kardashian i California og Davidson i New York, samt krevende timeplaner, ifølge E! News.

Duoen skal begge være lei seg over bruddet, men har bestemt seg for å fortsette som venner.

Etter at det ble slutt skal komikeren nå ha valgt å sette seg selv først. Noe som betyr at han derfor vil konsentrere seg om neste kapittel, hvor jobb står øverst på listen. Det melder Us Weekly.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien fikk mye kritikk etter premieren på deres nye serie, og det var spesielt én detalj som skapte reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

- En rekke jern i ilden

- Pete fokuserer på seg selv og karrieren akkurat nå og han prøver å gjøre seg selv lykkelig. Han har en stor karriere fremfor seg og har en rekke jern i ilden etter «Saturday Night Live», forteller en kilde til nettstedet.

Davidson har tilbragt deler av sommeren i Australia hvor han har vært opptatt med innspillingen av filmen «Wizards!».

Ifølge kilden har 28-åringen enorme ambisjoner. Han ønsker å fortsette med standup og også utfordre seg selv med nye skuespillerroller.

- En sjarmerende fyr

Forholdet mellom Davidson og Kardashian har fått enorm oppmerksomhet i media, men «The Kardashians»-stjernen er langt fra den eneste kjendisdamen komikeren har datet.

Han har blant annet vært forlovet med artisten Ariana Grande (29), samt vært sammen med stjerner som modellen Kaia Gerber (20), og skuespillerne Kate Beckinsale (49) og Margaret Qualley (28).

Før han traff Kim var han kjæreste med «Bridgerton»-stjernen Phoebe Dynevor (27) i fem måneder.

NY SESONG: I den nye sesongen av «The Kardashians» debuterer Pete Davidson. Video: Hulu, E-Entertainment og Instagram. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

- Pete er en sjarmerende fyr med en stor dose selvsikkerhet og humor. I tillegg er han superintelligent og en god lytter. Det er slett ikke overraskende for folk som kjenner ham at han er en stor hit blant damene, sier kilden videre.

Og det er ingen tvil om at Davidson fant en helt spesiell plass i Kardashians hjerte. For bare to måneder siden skrøt hun uhemmet av ham, og beskrev ham som «det beste mennesket jeg noensinne har truffet».

- Han har det største hjertet. Folk sier alltid til meg: «Åh, han er så morsom». Det er kanskje nummer fire på listen min over hva jeg liker med ham. Han vil alltid det beste for mennesker. Han takler alt, og han er veldig, veldig omtenksom, ydmyk og genuin. Det perfekte ordet for å beskrive Pete er genuin, uttalte hun i juni «The Kardashians», ifølge People.

Det var duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslørte Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

LES OGSÅ: Het romanse med kjendissønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer