- Prøver å få Guinness-rekord i verdens lengste frieri

Komiker Anders Bye og artist-kjæresten Siri Nilsen har enda ikke funnet en dato for når bryllupet skal stå.

GIFTER SEG: Siri Nilsen fridde for et år siden til komiker-kjæresten Anders Bye. Når bryllupet skal finne sted er enda ikke bestemt. Foto: STELLA PICTURES
GIFTER SEG: Siri Nilsen fridde for et år siden til komiker-kjæresten Anders Bye. Når bryllupet skal finne sted er enda ikke bestemt. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av komikerduoen Bye & Rønning nederst i saken!

SEHER.NO: For et år siden gikk artist Siri Nilsen (26) ned på kne og fridde til komikerkjæresten Anders Bye (29). Paret har fremdeles ikke funnet ut av når bryllupet skal stå.

- Det er et kontinuelig frieri som foregår fortsatt. Hun står faktisk på kne enda, så jeg skal hjem etterpå og smøre knærne hennes med salve for de begynner å bli ganske såre, sa en humoristisk Bye til Seher.no.

Komiker-Bye og makker Jon Niklas Rønning (32) hadde satt av onsdagskvelden til å få med seg Espen Eckbo, Thomas Giertsen, og Jonna Støme sitt nye show «Humorgalla» på Latter i Oslo.

- Har Eckbo og gjengen noen komikeregenskaper som dere misunner dem?

- Det meste. Neida. De er veldig flinke, men også veldig forskjellige utdøvere, så vi gleder oss til en variert kveld, sa Bye.

- Thomas har bedre skjeggvekst enn meg da, påpeker Rønning, og Bye må si seg enig:

- Ja, og så har han bedre hårvekst der oppe enn deg, sier Bye og klapper Rønning på hodet, og legger til at:

- Det er lavpanna humor det!

På hjemmebane foregår et noe originalt prosjekt, skal vi tro 29-åringen.

- Som du påpeker foregår frieriet fortsatt og vi prøver faktisk å sette Guinness-rekord i verdens lengste frieri, forteller han til Seher.nos reporter.

- Så dere har ikke bestemt noen dato enda?

- Vi har ikke satt noen dato enda nei, for det er jo så mye å gjøre! Jeg må jo for eksempel på premieren på dette her, ikke sant, fortalte en lattermild Bye til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Begynt å drikke igjen fordi at dama er utro?  

SE VIDEO HER![obj:media:10264]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer