Chrissy Teigen:

- Prøver å bli gravid med barn nummer to

Chrissy Teigen og John Legend ønsker å gi datteren søsken innen kort tid.

FLERE BARN: John Legend og Chrissy Teigen er klare for nok en familieforøkelse. Her sammen med datteren Luna trygt på pappas arm. Foto: Shutterstock
FLERE BARN: John Legend og Chrissy Teigen er klare for nok en familieforøkelse. Her sammen med datteren Luna trygt på pappas arm. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Chrissy Teigen (31) og John Legend (38) har den siste tiden vært på alles lepper, og førstnevnte er kjent for å lire fra seg - på godt og vondt.

Det berømte paret har datteren Luna (17 mnd) sammen, og de deler flittig bilder av sin lille øyensten på sosiale medier.

Nå kan det late til at den lille familien på tre er klar for nok en familieforøkelse. I et nytt intervju med InStyle forteller nemlig Chrissy at hun og ektemannen er klare for å få et barn til, og at de vil prøve på dette de kommende månedene.

Paret har tidligere vært svært åpne om sine problemer med å få egne barn, men avslører nå at hun innen kort tid vil forsøke på å få barn nummer to og at dette skal gjøres via prøverør, ifølge ET Online.

Det innebærer at egget blir befruktet utenfor kvinnens kropp. Etter noen dager føres et befruktet og delt egg (embryo) tilbake til livmoren.

- Den første lille jenta fungerte ikke

Chrissy avslører at de begynte med hele 20 embryoer da de først startet prosessen, men at de etter en rekke undersøkelser ble sittende igjen med tre egg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer