Chrissy Teigen:

- Prøver å bli gravid med barn nummer to

Chrissy Teigen og John Legend ønsker å gi datteren søsken innen kort tid.

FLERE BARN: John Legend og Chrissy Teigen er klare for nok en familieforøkelse. Her sammen med datteren Luna trygt på pappas arm. Foto: Shutterstock
FLERE BARN: John Legend og Chrissy Teigen er klare for nok en familieforøkelse. Her sammen med datteren Luna trygt på pappas arm. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Chrissy Teigen (31) og John Legend (38) har den siste tiden vært på alles lepper, og førstnevnte er kjent for å lire fra seg - på godt og vondt.

Det berømte paret har datteren Luna (17 mnd) sammen, og de deler flittig bilder av sin lille øyensten på sosiale medier.

Nå kan det late til at den lille familien på tre er klar for nok en familieforøkelse. I et nytt intervju med InStyle forteller nemlig Chrissy at hun og ektemannen er klare for å få et barn til, og at de vil prøve på dette de kommende månedene.

Paret har tidligere vært svært åpne om sine problemer med å få egne barn, men avslører nå at hun innen kort tid vil forsøke på å få barn nummer to og at dette skal gjøres via prøverør, ifølge ET Online.

Det innebærer at egget blir befruktet utenfor kvinnens kropp. Etter noen dager føres et befruktet og delt egg (embryo) tilbake til livmoren.

- Den første lille jenta fungerte ikke

Chrissy avslører at de begynte med hele 20 embryoer da de først startet prosessen, men at de etter en rekke undersøkelser ble sittende igjen med tre egg.

- Den første lille jenta fungerte ikke, og den andre var Luna, avslører 31-åringen og legger til at hun ønsker hun hadde tatt ut flere egg under sin første runde med behandling.

Embryo nummer tre vil trolig bli satt inn i løpet av de kommende månedene som et forsøk på å få barn nummer to sammen.

Etter at Chrissy og ektemannen ønsket datteren Luna velkommen, var 31-åringen åpen om sine fødselsdepresjoner. Modellen er klar over at hun kan rammes igjen. Selv om hun ikke liker å vise verden sine «dårlige dager», mener hun det er et særs viktig tema å snakke om.

- Jeg hadde hatet om folk ikke trodde dårlige dager eksisterte, forklarer hun og åpner seg opp om forholdet til musiker-ektemannen.

Saken fortsetter nedenfor.

Chrissy mener nemlig hun er langt mer heldig som har John i livet sitt, enn det han er som har henne.

- Han er sinnssykt tålmodig, og en nerd, og han elsker å se meg lykkelig. Selv om det betyr at han må se «The Real Housewives of Dallas» sammen med meg i to og en halv time, sier hun.

- Jeg mener, jeg bryr meg ikke om halvparten av den dritten han gjør heller, men det finnes en balanse, legger hun til.

Fødselsdepresjon og angst

I mars avslørte 31-åringen for første gang hvordan hun ble rammet av fødselsdepresjon og angst, etter at datteren Luna Simone Stephens kom til verden.

- Jeg klarte ikke å skjønne hvorfor jeg var så ulykkelig, skrev Teigen i et lengre innlegg i magasinet Glamour, og fortsatte:

GIFT: Chrissy og John har vært sammen i elleve år og giftet seg i 2013. Foto: Splash News
GIFT: Chrissy og John har vært sammen i elleve år og giftet seg i 2013. Foto: Splash News Vis mer

- De fleste dagene tilbrakte jeg på nøyaktig samme sted i sofaen, og klarte sjelden å samle nok energi til å komme meg opp i andre etasje på soverommet. John sov på sofaen med meg, noen ganger fire netter på rad. Etter hvert hadde jeg klær inne i spiskammerset, så jeg skulle slippe å gå ovenpå når John gikk på jobb. Jeg kunne ofte bryte ut i gråt, helt plutselig.

STOLT: Chrissy er tydelig stolt av datteren Luna og deler stadig bilder av henne på sosiale medier. Foto: Splash News
STOLT: Chrissy er tydelig stolt av datteren Luna og deler stadig bilder av henne på sosiale medier. Foto: Splash News Vis mer

Ifølge Helsenorge starter rundt en tredel av alle fødsels- og barseldepresjoner under graviditeten. Hvert år vil også anslagsvis 3000-9000 barselkvinner være plaget av nedstemthet og depresjon her til lands.

I innlegget forklarte Teigen videre at det var først da hun oppsøkte hjelp hos lege, at hun innså at ikke alt var som det skulle. 31-åringen hyllet videre ektemannen John Legend for å ha vært en enorm støtte.

- Han er akkurat så godhjertet, tålmodig, kjærlig og forståelsesfull som han framstår, skrev hun.

LES OGSÅ: - Jeg har lenge kjent på at noe skurrer litt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer