Prøvde ikke å holde forholdet skjult

- Alle visste jo om det, avslører «Farmen»-paret Morten Emil Bergan og Synne Bolstad.

VAR ÅPNE OM ROMANSEN: - Alle har på en måte visst om det, men selvfølgelig: Det er veldig mange som ser på «Farmen», og de har jo ikke visst noe om framgangen i det, sier Synne Bolstad og Morten Emil Bergan til Seher.no. Foto: TV 2
VAR ÅPNE OM ROMANSEN: - Alle har på en måte visst om det, men selvfølgelig: Det er veldig mange som ser på «Farmen», og de har jo ikke visst noe om framgangen i det, sier Synne Bolstad og Morten Emil Bergan til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Synne Bolstad og Morten Emil Bergan nederst i saken!

SEHER.NO: Synne Bolstad (23) og Morten Emil Bergan (21) har denne våren fått mye oppmerksomhet sin deltagelse i TV 2-programmet «Farmen», der det raskt skulle vise seg at de to hadde innledet en romanse. Etter innspillingen av programmet ble Morten Emil og Synne offisielt kjærester.

Torsdag dukket det forelskede paret opp på premierfesten for TV 2 Bliss-programmene «Petter elsker Mari» og «Linni». Til Seher.no innrømmer de to at det er deilig å kunne stå fram som et par i offentlige sammenhenger.

- Forskjellen på tiden nå og det som skjedde under TV-innspillingen er at vi ikke var kjærester inne på gården. Det er vi nå. Vi har litt flere ting vi kan smykke oss med. Vi kan dra på dater og har reist veldig mye utenlands. Og så har vi besøkt familie. Inntrykket jeg fikk inne på gården har bare forsterket seg etter at vi kom ut, forteller Synne til Seher.no.

I starten, da det ble kjent at «Farmen»-paret hadde innledet en romanse på gården i Telemark, var de begge veldig hemmelighetsfulle om hvorvidt de hadde blitt kjærester eller ei. Men til Seher.no forteller de at de ikke synes det var spesielt utfordrende å holde på en slik hemmelighet.

- Vi var veldig heldige, det ble jo offentliggjort veldig fort. Jeg hørte snakk om at det var noen planer om å vente med å offentliggjøre det til ut i april. Men jeg er veldig glad for at det ble gjort såpass tidlig, sier Morten Emil.

- Var det slik at dere ikke kunne møte hverandre i offentligheten i starten?

- Nei, herlighet. Venner, familie og alle visste om det. Morten Emil var med meg til Nord-Norge en uke etter at kameraene var slått av. Og jeg var med til ham i romjula og på nyttårsaften. Alle har på en måte visst om det, men selvfølgelig: Det er veldig mange som ser på «Farmen», og de har jo ikke visst noe om framgangen i det. 

De siste månedenes voldsomme oppmerksomhet har vært utelukkende positiv, mener de to realitykjendisene.

- Det har vært spennende. «Farmen» er en opplevelse, og når man kommer ut, da starter en ny opplevelse. Den varer så og så lenge, det kommer an på hva man selv gjør ut av det. Vi har valgt å oppleve alt som er morsomt, som for eksempel å dra på den festen her. Det er ikke alle som er så heldige å få den muligheten, samstemmer de.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nei, vi avlyttet ikke deltagerne  

Se video med Synne Bolstad og Morten Emil Bergan her:[obj:media:9560]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer