«Maskorama»

Prøvde å trekke seg to ganger

Tidligere håndballspiller Susann Goksør Bjerkrheim angret flere ganger på at hun sa ja til NRKs nye konsept.

«MASKORAMA»: I lørdagens «Maskorama» fikk vi svaret på hvem som gjemte seg inni «Gaupa». Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NRKs nye satsing «Maskorama» gikk på forhånd under radaren for de fleste, men sopet med seg elleville 828 000 tv-seere forrige lørdag.

Det etterlater liten tvil om at sang-gjetteleken blir en av høstens store snakkiser - for hvilke kjendiser skjuler seg egentlig bak maskene?

Fasiten på hvem som var ikledd seg «Gaupas» gevanter kom allerede i første sending, og tidligere håndballspiller Susann Goksør Bjerkrheim (50) ble den første til å la maska falle.

- Tøffeste utfordringen

Hun kan skrive under på at det var en opplevelse hun sent vil glemme, men en opplevelse som ikke var utelukkende positiv.

- Å herregud. Det er nesten så du ikke unner din verste fiende det. Jeg tror det er den tøffeste utfordringen jeg har tatt, forteller håndballstjernen, som har 296 landslagskamper og en verdensmestertittel å vise til.

Fra hun takket ja til forespørselen om å delta i dette noe usedvanlige konseptet i starten av sommeren, rakk hun å ombestemme seg flere ganger.

- Jeg var fryktelig usikker. Så jeg prøvde å trekke meg to ganger etterpå. Det er et program hvor man skal synge, og jeg kan ikke synge, sier hun lattermildt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer