Solveig Kloppen:

- Prøvde å spleise han med en venninne

Den kjente og premiereklare TV-profilen åpner seg om da hun ble kjent med ektemannen Kjartan.

MÅTTE JOBBE: Solveig Kloppen ville egentlig spleise ektemannen Kjartan med en venninne, men fant fort ut av hun selv hadde falt pladask for ham. Her er de avbildet sammen i bryllupet til Stian Blipp og Jamina Iversen i 2018. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
MÅTTE JOBBE: Solveig Kloppen ville egentlig spleise ektemannen Kjartan med en venninne, men fant fort ut av hun selv hadde falt pladask for ham. Her er de avbildet sammen i bryllupet til Stian Blipp og Jamina Iversen i 2018. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tirsdag har programlederduoen Solveig Kloppen (51) og Tuva Fellman (35) premiere for sin splitter nye kjærlighetsreality «Love IRL».

I programmet skal single og helt vanlige mennesker med minimalt med erfaring rundt det som har med flørting å gjøre, sendes til Sør-Afrika i håp om å finne den store kjærligheten - selv om dating for de fleste av deltakerne er svært vanskelig.

- Ja, det blir kjærlighet! Vi hadde en god følelse da vi dro derfra og den følelsen har vi fortsatt. Jeg trodde ikke jeg skulle gråte så mye som jeg gjorde underveis der, sier Tuva Fellman til Se og Hør når vi møter både henne og programlederkollega Kloppen i forbindelse med premieren.

- Masse tårer

Det er to lettrørte kvinner som leder den nye Warner Bros. Discovery-satsningen.

- Lettrørt, ja! Spesielt etter at jeg fikk barn. Jeg kan begynne å gråte bare av å tenke på hunder som sitter alene på bussholdeplassen, jeg. Og i denne produksjonen ble det masse tårer hos oss begge. Til og med kamerafolkene gråt underveis, røper Fellman.

Privat har Solveig Kloppen vært gift med ektemannen Kjartan Brügger Bjånesøy (51) i 17 år. Tuva Fellman på sin side giftet seg med sin kjære, Ronny Brede Aase (35), 6. august i år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer