REPORTERSPIRE? Seher.nos redaktør vil gjerne la Sienna prøve seg i vår redaksjon. Foto: FHM
REPORTERSPIRE? Seher.nos redaktør vil gjerne la Sienna prøve seg i vår redaksjon. Foto: FHMVis mer

- Prøvde å søke jobb i Seher.no

Men nå vil redaktøren gjerne la henne prøve seg som reporter.

 SEHER.NO: I rollen som programleder for NRK-programmet "Coming Up" viser Sigrid Bonde Tusviks (28) alterego Sienna Gurevitsch Nilsen seg som en frekk, frittalende og sexy blondine, som raskt er blitt et populært fenomen.

Nå kaster Sienna klærne i mannebladet FHM, og i intervjuet med bladet avslører hun blant annet at hun ønsket seg en jobb i Seher.no før hun fikk jobben som programleder i NRK.

- Jeg prøvde å søke jobb som reporter i Seher.no og VGTV, men internettet var fullt, sa de, så det var ikke plass til meg i herberget. Snufs. Men da jeg jobba på Glitter, i hårbøyleavdelingen, kom NRK og "headhurta" meg eller hva det nå heter! Nice ass! forteller Sienna til FHM.

Seher.nos redaktør Erik Nodland forstår at det kan være tøft å få avslag på en jobbsøknad, men tror at Sienna vil ha bedre sjanser for å få jobb hos oss dersom hun sender inn en søknad nå.

- Sienna er selvsagt velkommen til å prøve seg i Seher.no – hvis hun sender søknad med bilde. Hun har tydeligvis opparbeidet mange kjendis-kilder siden sist, men hold it, hold it! Hun må passe seg så hun ikke fører oss i PFU, sier Nodland.

Men om tilbudet fortsatt er interessant for Sienna gjenstår å se. Til FHM forteller TV-komikeren Sigrid Bonde Tusviks glamorøse rollefigur at hun er den nye Dorthe Skappel - "bare at jeg er så mye, mye, mye, mye yngre".

- Hadde du pult Knut Borge dersom du visste at du fikk ta over jobbe til Dorthe? spør bladets reporter.

- Er det han tjukke? Jeg ville heller pule Dorthe og ta over jobben til Knut Borge. Han gjør jo ikke en dritt, men får lønn. Det er digg, da!

LES OGSÅ: Sienna meldte at Lønning er død