Prøvde å snike seg ut bakveien

John Mayer og Katy Perry avslørt på ny date da de feiret hans bursdag. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:    Helt siden Katy Perry (27) begynte å date John Mayer (34) i august har det gått frem og tilbake mellom de to stjernene. 

Etter kun to uker sammen tok forholdet slutt, men ikke mange dagene etter fant de ut at de skulle gi forholdet en ny sjanse

Paret feiret denne uken Johns 35 års dag med en romatisk lunsj på ABC Kitchen i New York. De to turtelduene gjorde ingen ting for å skjule seg for fotografene.

Etter deres korte brudd, uttalte en kilde til NYDN at Perry har savnet John Mayer. Selv om popstjernen ved en anledning skal ha bedt Mayer om å slette telefonnummeret hennes.

- Hun har vært veldig deprimert, og trenger oppmerksomhet. Hun liker han veldig godt, og trodde det kom til å utvikle seg til noe seriøst.

Kilden legger til at Perry har tekstet Mayer i fylla for å vinne han tlbake. Nå ser det ut til at det har fungert.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Katy gav John Mayer egen husnøkkel  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer