Steven Tyler:

Prøvde å skjule seg med sin 40 år yngre kjæreste

Aerosmith-vokalist Steven Tylers forsøk på å kle seg ut gikk ikke etter planen.

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Steven Tyler (t.v.)var ikke til å kjenne igjen da han dukket opp på gaten i New York med kjæresten Aimee Preston. Foto: Splash News / NTB Scanpix
IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Steven Tyler (t.v.)var ikke til å kjenne igjen da han dukket opp på gaten i New York med kjæresten Aimee Preston. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Rockestjernen Steven Tyler (68) er en av verdens mest kjente vokalister.

Derfor var det nok i et forsøk på å få gå i fred på gaten, at han valgte å kle seg i et svært spesielt antrekk da han var ute i New York torsdag.

«Dude looks like a lady»-sangeren hadde maskert seg med et svært fargerikt skjerf og mørke solbriller for ikke å bli kjent igjen.

Men det hjalp lite når han gikk ved siden av sin 40 år yngre kjæreste, Aimee Preston (28).

PÅ VELDEDIGHETSFEST: Slik så Steven og Aimee ut, da de lørdag deltok på veldedighetsgalla i New York. Foto: NTB Scanpix
PÅ VELDEDIGHETSFEST: Slik så Steven og Aimee ut, da de lørdag deltok på veldedighetsgalla i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om hun også forsøkte å holde en lav profil, ble paret gjenkjent av fotografene da de gikk til sitt hotell i millionbyen.

Forlovelsesrykter

Parets antrekk stod i sterk kontrast til finstasen de var ikledd da de ankom en veldedighetsfest i FN-regi i New York lørdag.

De to fikk forlovelsesryktene til å svirre på festen, ettersom Aimee viste frem en diamantring på hånden sin, skriver Daily Mail.

Hverken hun eller Steven har foreløpig kommentert om de planlegger bryllup.

Tilsynelatende har forholdet mellom de to uansett blitt mer seriøst de siste månedene. I mars skrev Fox News at Steven og Aimee hadde flyttet sammen både i L.A. og Nashville, der 68-åringen har jobbet med et countryalbum.

De to ble først kjent da hun begynte å jobbe som hans assistent i 2012, og senere utviklet de to romantiske følelser for hverandre, ifølge Daily Mail.

Ifølge Fox News jobbet Aimee tidligere som assistent for Victoria Beckham (42). Hun skal også ha vært ansatt av ekskona til Donald Trump (70), Marla Maples (53), og artist Christina Aguilera (35).

KLEDDE SEG UT FORGJEVES: Steven Tyler lyktes ikke i å unngå fotografenes oppmerksomhet, til tross for sin forkledning. Foto: SPlash News / NTB Scanpix
KLEDDE SEG UT FORGJEVES: Steven Tyler lyktes ikke i å unngå fotografenes oppmerksomhet, til tross for sin forkledning. Foto: SPlash News / NTB Scanpix Vis mer

Dersom forlovelsesryktene rundt Aerosmith-stjernen stemmer, vil Aimee bli Stevens tredje kone.

Han har tidligere vært gift med Teresa Barrick fra 1998 til 2006, og med Cyrinda Foxe fra 1978 til 1987.

I 2011 forlovet Steven seg for øvrig med en annen yngre kvinne - kjæresten Erin Brady (43). I januar 2013 var forholdet imidlertid over.

Steven har fire barn fra sine tidligere forhold. Ett av dem er «Ringenes Herre»-skuespilleren Liv Tyler (39) - som er 11 år eldre enn sin fars kjæreste.

LES OGSÅ: Steven Tyler falt for assistenten