<strong>NAKEN SOMMERFUGL:</strong> I opptredenen spiller Katy først en larve som forvandles til en fargerik sommerfugl. Foto: All Over Press
NAKEN SOMMERFUGL: I opptredenen spiller Katy først en larve som forvandles til en fargerik sommerfugl. Foto: All Over Press Vis mer

Prøvde å skjule rumpa

Nakendraken aslørte mer enn hun trodde.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I en nesten gjennomsiktig kroppsdrakt, opptrådde Katy Perry (27) på Much Video Music Awards i Canada.

Da hun var på vei til scenen, for å fremføre sangen sin «Wide Awake», oppdaget hun at drakten kanskje var litt for avslørende.

- Jeg ante ikke at jeg skulle motta en pris etter opptredenen. Hadde jeg visst det, skulle jeg tatt på meg mer klær, sa Perry til publikum etter å ha vunnet prisen for årets favorittartist.

Først prøvde Katy å dekke til rumpesprekken med en svart boks hun hadde i hendene. Og da lyset traff henne på scenen dekket hun til både pupper og skrittet.

Drakten var en del av et sommerfuglantrekk hun brukte i sangen, som var belyst bakfra. Det er derimot ikke første gang hun skaper oppsikt for gjennomsiktige klær.

I april møtte hun opp på Coachella-festivalen i gjennomsiktig kjole, der alle kunne se undertøyet til popsangerinnen. 
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Katy Perry singel igjen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer