<strong>SKJULTE SEG:</strong> Jaden Smith og kjæresten Odessa Adlon gjorde alt for å skjule seg for fotografene. Foto: NTB Scanpix
SKJULTE SEG: Jaden Smith og kjæresten Odessa Adlon gjorde alt for å skjule seg for fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jaden Smith:

Prøvde å skjule kjæresten for fotografene

Jaden Smith tok genseren foran ansiktet til kjæresten for at fotografene ikke skulle ta bilde.

Publisert

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden var det duket for den årlige Netflix Emmy Award hvor flere av Hollywoods store stjerner var til stedet.

Også Jaden Smith (19), sønnen til Will (49) og Jada Pinkett Smith (46), dukket opp på den røde løperen - og med seg tok han med sin nye flamme Odessa Adlon (18).

Stolt viste han frem kjæresten mens de sammen smilte lykkelig side om side med de store Hollywood-stjernene.

Men da duoen skulle dra hjem fra etterfesten senere den kvelden fikk pipa en annen lyd.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>GJEMMER SEG:</strong> Jaden Smith tar genseren over hodet for å gjemme seg for fotografene. Foto: NTB Scanpix
GJEMMER SEG: Jaden Smith tar genseren over hodet for å gjemme seg for fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I det Jaden fikk øye på fotografene slang han genseren sin over seg selv og kjæresten mens de desperat forsøkte å sette seg inn i bilen, uten at fotografene skulle få sitt blinkskudd.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>NEKTER:</strong> Jaden Smitn nekter å la fotografene ta bildet. Foto: NTB Scanpix
NEKTER: Jaden Smitn nekter å la fotografene ta bildet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Koste seg på stranda

Til tross for sin iherdige innsats for å skjule seg etter Netflix Emmy Award, har paret ikke hatt noe mot å vise sin kjærlighet for hverandre under andre omstendigheter.

Kort tid før utdelingen ble nemlig turtelduene observert på stranda i Miami hvor de overøste hverandre med kjærtegn.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FORELSKET:</strong> Jaden Smith gir kjæresten Odessa Adlon et stort kyss på kinnet mens de koser seg langs Miamis langstrakte strand. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Jaden Smith gir kjæresten Odessa Adlon et stort kyss på kinnet mens de koser seg langs Miamis langstrakte strand. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Suksessfull

Jaden gjør i likhet med sin berømte far Will Smith stor suksess som skuespiller

I 2010 spilte han blant annet hovedrollen i storfilmen «Karate Kid», og i ettertid har han vært å se i roller i filmer og TV-serier som «After Earth», «Brothers in Atlanta», «The Get Down» og «Neo Yokio».

For tiden holder han på med innspillingen av filmen «Life in a Year» som kommer på kino neste år.

Flere kjærester

Odessa er imidlertid ikke den eneste jenta som har kapret hjertet til den unge skuespilleren.

I 2015 var Jaden kjæreste med 20 år gamle Sarah Snyder, og tidligere har han blitt koblet til «Keeping Up With The Kardashian»-stjernen Kylie Jenner (20).

Norgesbesøk

Hele to ganger har Jaden Smith besøkt Norge.

I forbindelse med Nobelprisutdelingen i 2009 tok Will og kona Jada turen til Oslo, og med seg hadde de også barna Jaden og Willow (18) - som den gangen var ti og ni år gamle.

- Det er vakkert. Veldig vakkert, men jeg trodde det skulle være kaldt! Uttalte Will til Se og Hør den gang.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>OPPTRER:</strong> Hele familien Smith opptrådte på scenen under Nobelkonserten i 2009. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
OPPTRER: Hele familien Smith opptrådte på scenen under Nobelkonserten i 2009. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Året etter dukket familien opp i Norge igjen - denne gangen i forbindelse med Jadens førpremiere på Harald Zwarts suksessfilm «The Karate Kid».

Etter en hektisk dag med intervjuer, pressekonferanse, samt shopping i Oslo, var stjernefamilien klare for den eksklusive festpremieren, som ble avholdet i Zwarts hjemby Fredrikstad.

Og da stjernene endelig dukket opp, var det til full jubel og høylytte brøl fra de flere hundre fremmøtte, som kjempet seg fremover i desperat forsøk på å få bilder og autografer.

Stjernespekket: Skuespillere, musikere og politikere stilte opp i en rekke kreative antrekk under åpningsdagen av årets MET-gala. Video: CNN og NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Letter på sløret om kysset som overrasket millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer