Prøvde å skjule babymagen på TV-settet

Ginnifer Goodwin stråler av lykke på innspilling med forloveden.

SEOGHØR.NO: I oktober ble det kjent at «Once Upon A Time»-motspillerne Ginnifer Goodwin (35) og Josh Dallas (31) er forlovet.

Forrige uke kom bekreftelsen på at det forelskede paret venter sitt første barn, da parets talsperson offentliggjorde babynyheten, ifølge UsWeekly.

Da hadde graviditetsryktene svirret noen uker, etter at «Big Love»-stjernen ble fotografert i flere løstsittende antrekk.

Også denne uken forsøkte hun å skjule sin voksende babymage, da hun spilte inn scener til eventyr-serien.

Goodwin var iført en vid kåpe over en langermet brokadekjole i gull for sin rolle som Snøhvit, men i motsetning til den lange, mørke parykken er ikke graviditeten en del av 35-åringens rollefigur.

ROMSLIG: Også under mandagens innspilling ble skuespilleren innhyllet i store klær. Her iført en slags vid cape, med forloveden ved sin side.  Foto: FameFlynet Sweden
ROMSLIG: Også under mandagens innspilling ble skuespilleren innhyllet i store klær. Her iført en slags vid cape, med forloveden ved sin side. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Under opptak sørget de gammeldagse plaggene for delvis å tildekke 35-åringens mage, men i pausen var det ikke så vanskelig å se at «Walk The Line»-stjernen venter barn.

Da ble hun nemlig fotografert med hendene foldet rundt den lille babymagen, en gest som sikkert vakte varme følelser hos forloveden hennes.

Etter alt å dømme har turtelduene svært hyggelige dager på jobb i Vancouver, der det vordende foreldreparet spiller mot hverandre i flere ømme kjærlighetsscener.

Ginnifer Goodwin og Josh Dallas har spilt sammen i «Once Upon A Time» siden 2011, og våren 2012 ble det kjent at de to hadde falt for hverandre på TV-settet.

LES OGSÅ: Her gikk det fullstendig galt