- PRØVDE Å REDDE FORHOLDET: En kilde nær Johnny Depp og Vanessa Paradise hevder de i flere måneder har forsøkt å redde forholdet. Foto: All Over Press
- PRØVDE Å REDDE FORHOLDET: En kilde nær Johnny Depp og Vanessa Paradise hevder de i flere måneder har forsøkt å redde forholdet. Foto: All Over PressVis mer

- Prøvde å redde forholdet i flere måneder

Bruddet kom ikke som noen overraskelse på verken Johnny Depp eller Vanessa Paradis.

SEOGHØR.NO: En kilde nær Johnny Depp og (49) og Vanessa Paradis (39) hevder forholdet mellom de to stjernene, som i går tok slutt etter 14 år, lenge har vært på gyngende grunn.

- De prøvde å redde forholdet i flere måneder. Men i flere uker nå, har de visst at det var over, sier kilden til bladet People.

Paret skal ha bestemt seg for å slippe nyheten om bruddet samtidig som Vanessa satte seg på flyet for å reise fra USA til hjemlandet Frankrike.

Det er ikke kjent hva som skal være årsaken til bruddet mellom Depp og hans franske musiker-kjæreste, som sammen har barna Lily Rose (13) og Jack (9).

Depp har de siste månedene vært utsatt for rykter om utroskap, blant annet med sin kollega fra filmen «The Rum Diaries», Amber Heard og den tidligere Bond-piken Eva Green.

Han har imidlertid avvist alle påstander om utroskap som falske.

- Ryktene er usanne. Det er absolutt ingenting i ryktene som stemmer. Uansett hva jeg sier, tror folk det motsatte. Jeg kan ikke understreke det nok - forholdet er ikke over, sa han i mai ifølge The Sun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bekrefter at forholdet er over