Jennifer Aniston og Justin Theroux:

- Prøvde å redde ekteskapet med en siste ferie til Mexico

Men det gikk ikke helt etter planen for stjerneduoen.

DRO PÅ FERIE: Justin Theroux (lengst t.v.) og Jennifer Aniston ferierte i Mexico med venner ved årsskiftet 2017/2018. Halvannen måned senere annonserte de skilsmissen sin. Foto: NTB scanpix
DRO PÅ FERIE: Justin Theroux (lengst t.v.) og Jennifer Aniston ferierte i Mexico med venner ved årsskiftet 2017/2018. Halvannen måned senere annonserte de skilsmissen sin. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Nyheten om skilsmissen mellom stjerneparet Jennifer Aniston (49) og Justin Theroux (46) har rystet hele kjendisverdenen.

I går valgte duoen å annonsere den triste nyheten til nyhetsbyrået AP og forteller at grunnen til at de velger å kunngjøre skilsmissen er i et «forsøk på å redusere ytterligere spekulasjoner».

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, heter det i uttalelsen.

SKILSMISSE: Det mye omtalte paret Jennifer Aniston og Justin Theroux har avslørt at de går hvert til sitt. Foto: NTB Scanpix
SKILSMISSE: Det mye omtalte paret Jennifer Aniston og Justin Theroux har avslørt at de går hvert til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret opplyser i uttalelsen at de skilles som gode venner.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par. Men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt, skriver Jennifer og Justin.

Ifølge Us Weekly skal paret som følge av skilsmissen selge drømmehuset, der de giftet seg i 2015.

- Jennifer kjøpte huset og renoverte det. Det er det Jennifer gjør, kjøper hus og renoverer de for så å selge dem med stort utbytte. Huset skal nå selges, og hun er klar for å finne sitt neste prosjekt, noe hun har vært på utkikk etter en god stund nå, forteller en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Trøbbel i paradis

Stjerneduoen har lenge blitt utsatt for rykter om ekteskapsproblemer, og Jennifer har tidligere satt en stopper for ryktene.

Jennifer og Justin skal ifølge Us Weekly lenge ha prøvd å redde ekteskapet, og paret valgte å reise på en siste ferie sammen til Cabo San Lucas i Mexico i begynnelsen av januar.

Paret skal ha tilbrakt tid i Mexico sammen med skuespiller Jason Bateman (49) og hans kone Amanda Anka (49).

- Jason Batemans kone overtalte Justin til å bli med til Cabo. Hun har vært megleren mellom paret de siste månedene, og har prøvd å få Justin og Jennifer til å samarbeide om problemene deres for å redde ekteskapet, forteller en kilde til nettstedet.

Kilden forklarer videre at paret reiste på den romantiske ferien for å være sammen med gode venner, og forhåpentligvis ha det gøy sammen og ordne opp i ekteskapsproblemene.

FERIERTE I MEXICO: Stjerneduoen reiste til Mexico for å redde ekteskapet, men det gikk desverre ikke som planlagt. Foto: NTB Scanpix
FERIERTE I MEXICO: Stjerneduoen reiste til Mexico for å redde ekteskapet, men det gikk desverre ikke som planlagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tilbrakte tid hver for seg

Desverre ble ikke ferien helt som planlagt, og skilsmissen ble et faktum.

- Guttene og jentene var sammen hver for seg under hele ferien, det funket bare ikke, forteller kilden.

Da Jennifer feiret sin 49-årsdag på søndag var ikke Justin tilstede under feiringen. Jennifer var istedet omringet av vennene sine, inkludert «Friends»-kollegaen Courtney Cox (53) og manageren Aleen Keshishian.

Jennifer benyttet anledningen til å dele et bilde fra bursdagsfeiringen sin på Instagram.

«Å bli 49 år kunne ikke ha vært bedre. Tusen takk til alle disse fantastiske damene for en hyggelig feiring i Malibu. Takk til alle mine følgere for gratulasjonene. Skulle ønske jeg kunne takke hver enkelt av dere. Og til slutt, det er ikke årene i livet ditt som betyr noe, men det er livet ditt i de årene som betyr noe. Tusen takk igjen, elsker dere alle», skrev hun under bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer Vis mer Vis mer

Møttes under filminnspilling

Jennifer og Justin møttes for første gang i 2008 under innspillingen av filmen «Tropic Thunder». Justin skrev manus til filmen sammen med Ben Stiller, og det var sistnevnte som skal ha introdusert de to for hverandre. To år senere spilte de mot hverandre i filmen «Wanderlust».

I 2012 forlovet stjerneduoen seg, og bryllupet i 2015 ble arrangert i all hemmelighet. Justin og Jennifer ga hverandre sitt ja under en privat seremoni.

De har ingen barn sammen, og Jennifer har tidligere uttalt at det å få barn er et følsomt tema for henne.

I et tidligere intervju med bladet Glamour uttrykkte hun sine flere år med frustrasjon og sinne rundt temaet, og fortalte at hun er lei av mennesker som tenker hun er gravid med en gang magen er oppblåst.

For Jennifer er nemlig ikke barn veien til et lykkelig liv.

- Min idé om hva et lykkelig liv er, er kanskje annerledes fra det andre tenker. Jeg mener det er opptil hver enkelt. Ingen har rett til å dømme andre sine valg. Ingen vet hva som foregår bak husets fire vegger blant dem som enten vil ha, eller ikke vil ha barn. Det er et veldig sensitivt tema, i hvert fall for meg, fortalte hun.

​- Angrer på bruddet med Jennifer

Jennifer Anistons forhold til en annen Hollywood-stjerne, nemlig Brad Pitt (54), var på alles lepper tilbake i 2005. Da annonserte duoen, som den gang var Hollywoods mest populære par, at de skulle skilles etter fem års ekteskap.

Brad ble i stedet sammen med Angelina Jolie, etter at de to forelsket seg i hverandre på settet til «Mr. og Mrs. Smith». De to giftet seg i august 2014. Men bare to år senere kunngjorde de skilsmissen.

​Og i november i fjor hevdet en kilde nær Brad at han fortsatt anser Jennifer som sitt livs store kjærlighet.

- Han har forstått at det å forlate Jennifer for Angelina var et av de største feilgrepene i hans liv, uttalte kilden til nettstedet In Touch Weekly, og la til:

- Selv om han ikke er forelsket i Jennifer, så forstår han hvor høyt han elsker henne. Brad forteller hele tiden til vennene sine at han ser alt mye klarere nå.

Saken fortsetter nedenfor.

EKSPAR: Jennifer Aniston og Brad Pitt var et av de mest omtalte parene gjennom tidene. Foto: NTB Scanpix
EKSPAR: Jennifer Aniston og Brad Pitt var et av de mest omtalte parene gjennom tidene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brads kjærlighet til Jennifer skal ifølge kilden være så dyp at han aldri ville drømme om å forsøke å ødelegge «Venner for livet»- stjernens nåværende ekteskap.

Men dersom han skulle få en ny sjanse med Jennifer ville han tilsynelatende ikke nølt med beslutningen, fortalte kilden.

LES OGSÅ: Spådde at Brad ville bli skilt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer