Prøvde å lure narkotest

«Teen Mom»-stjernen Jenelle Evans var ute på prøve etter en tidligere dom, da hun ble tatt på fersken.

I TRØBBEL: Jenelle Evans skal ifølge nettsiden Today.com ha blitt tatt på fersken i en narkotest, samtidig som hun sonet en betinget dom. Nå kan hun bli nødt til å sone fengselsstraff. Foto: All Over Press
I TRØBBEL: Jenelle Evans skal ifølge nettsiden Today.com ha blitt tatt på fersken i en narkotest, samtidig som hun sonet en betinget dom. Nå kan hun bli nødt til å sone fengselsstraff. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitystjernen Jenelle Evans fra MTV-serien «Teen Mom» måtte tidligere i høst legges inn på sykehus, da en cyste sprakk inni henne.

Nå har 20-åringen fått en ny nedtur.

Da den foreløpig siste episoden av den omdiskuterte TV-serien ble sendt denne uken, ble TV-seerne vitne til at Evans - som er mor til sønnen Jace (3)   - ble tatt for å ha røyket det narkotiske stoffet marihuana.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Jenelle soner for tiden en betinget dom, som innebærer at hun regelmessig må gjennomgå narkotikatester, dersom hun vil unngå fengsel.

TV-seerne ble ifølge nettsiden Today vitne til at Evans kjøpte en drikk som hevdet at den kunne fjerne alle spor av narkomisbruk fra kroppen hennes, men likevel ble testen hennes positiv.

Nå risikerer hun ifølge å måtte sone en måned bak lås og slå, for å ha brutt vilkårene for prøveløslatelse.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Til sykehus i all hast

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer