Jegertvillingene:

Prøvde å lure kjæresten med tvilling-spøk

- Han gikk og la seg, og så gikk Johanne ned og krøp under dyna til ham.

LIK SMAK I GUTTER: Tvillingsøstrene Johanne og Kristine Thybo Hansen er to av landets tøffeste TV-profiler. På privaten har de det gjerne moro på hverandres bekostning. Foto: Andreas Fadum
LIK SMAK I GUTTER: Tvillingsøstrene Johanne og Kristine Thybo Hansen er to av landets tøffeste TV-profiler. På privaten har de det gjerne moro på hverandres bekostning. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Kristine og Johanne Thybo Hansen (25) er best kjent fra TV Norge-programmet «Jegertvillingene», og neste år blir jentene også å se i seersuksessen «Farmen Kjendis».

Men det er ikke bare på skjermen søstrene har gjort suksess. Mens Kristine har vært sammen med samboeren Robert Bjørklund i to år, er Johannes forhold av det ferskere slaget.

Det er kun et halvt år siden hun fant lykken med Ole Martin Helgås.

Overfor Dagbladet forklarer de tøffe nordlendingene at de ikke har samme smak i menn nå, men at de tidligere gjerne falt for samme karer.

- Det var veldig ofte kameratene til storebrødrene våre. Men det ble ingen konflikt av det. Vi var begge skitunger og de var altfor gamle for oss. Vi har ganske lik smak, men jeg er ikke forelsket i hennes type, og hun er ikke forelsket i min type for å si det sånn, forklarer Kristine til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRESTEN: Kristine Thybo Hansen og Robert Bjørklund har vært et par de siste to årene. Her under «Gullruten»-utdelingen i mai. Foto: Andreas Fadum
KJÆRESTEN: Kristine Thybo Hansen og Robert Bjørklund har vært et par de siste to årene. Her under «Gullruten»-utdelingen i mai. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Lurte kjæresten

Selv om de fleste kanskje vil ha vanskeligheter med å se forskjell på de to søstrene, har ikke kjærestene deres det samme problemet.

Det fikk de nemlig testet ut en gang, da Johanne lot som at hun var Kristine og krabbet opp i senga til sistnevntes daværende kjæreste.

- Han gikk og la seg, og så gikk Johanne ned og krøp under dyna til ham. Men jeg tror han merket fort at det ikke var meg. Han sa i hvert fall det, sier Kristine til Dagbladet.

Under årets «Gullruten»-utdeling i Bergen i mai, strålte Kristine og kjæresten Robert sammen på den røde løperen. Den gang uttalte hun at hun tror det er søsteren som stifter familie først.

- Johanne får nok barn først, vi er litt treige, sa hun til Se og Hør.

Saken fortsetter under videoen.

QUIZ: «Jegertvillingene» Kristine og Johanne Thybo Hansen fikk en utfordring i forkant av Gullruten. Førstnevnte viste også fram kjæresten på den røde løperen. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

Blåser i kritikken

De to 25-åringene har blitt både elsket og hatet av det norske folk siden de debuterte på skjermen for noen år siden.

Det er nettopp deres jakting på dyr som har skapt oppmerksomhet.

- Vi bryr oss egentlig ikke om kritikken. Vi respekterer dem som ikke synes noe om vår levemåte, så vi synes de burde respektere oss. Men vi driter i den negative og usaklige kritkken, sa Kristine til Se og Hør i 2014.

Det er for øvrig det siste året de for alvor har fått kjenne på kjendisstatusen.

- I Nord-Norge får vi som regel gå i fred, men dersom vi beveger oss rundt i Oslo er det mange som kjenner oss igjen og vil ta «selfies», har Johanne Thybo Hansen tidligere sagt til Dagbladet.

I intervjuet avslørte hun også at det i visse settinger er umulig for henne og søsteren å gå rundt uten å bli stoppet.

- På Villmarksmessa kan vi bare glemme å gå i fred. Der vil alle snakke med oss hele tiden. Det er veldig koselig, men av og til er det litt spesielt å ikke kunne gå i fred, la 25-åringen til den gang.

Klipp fra TVNorge-programmet "Jegertvillingene": Johanne Thybo Hansen og tvillingsøsteren Kristine får prøve en rifle med ekstremt mye kraft. Det overrasker dem. Vis mer

LES OGSÅ: - Dobbel babylykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer