Lindsay Lohan:

Prøvde å «lure» foreldrene til å bli sammen igjen

Hentet inspirasjon fra «Foreldrefellen».

GJENFORENING: Lindsay Lohan (32) har prøvd å gjenforene foreldrene sine ved å hente inspirasjon fra den populære filmen «Foreldrefellen». Foto: NTB Scanpix
GJENFORENING: Lindsay Lohan (32) har prøvd å gjenforene foreldrene sine ved å hente inspirasjon fra den populære filmen «Foreldrefellen». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lindsay Lohans (32) karriere tok fart da hun spilte i den populære filmen «Foreldrefellen», også kjent som «The Parent Trap», i 1998.

Filmen handler om to jenter som treffes på en sommerleir, og finner ut at de er tvillinger som har vokst opp hos hver sin forelder. De bestemmer seg så for å bytte plass, og Lindsay har rollen som begge tvillingsøstrene.

Nå kan det virke som om Lindsay har prøvd å gjøre fiksjon til virkelighet, ved å prøve å «lure» foreldrene sine til å bli sammen igjen.

Gir ikke opp håpet

Moren til Lindsay, Dina Lohan (56), giftet seg med Lindsays far Michael Lohan (58) i 1985 - før de separerte seg i 1988.

Paret fant deretter tilbake til hverandre igjen, men i 2005 skilte de seg for godt. Det tidligere ekteparet har barna Aliana (25), Cody (22) og Michael jr. (31) sammen, i tillegg til Lindsay.

Michael skrev nylig en e-post til PageSix der han forteller at til tross for at Dina har funnet lykken med kjæresten Jesse Nadler, selv om hun aldri har møtt ham, så gir ikke deres felles barn opp håpet om at foreldrene skal bli sammen igjen.

- Jeg liker faktisk Jesse, men barna mine vil fortsatt at jeg og Dina skal bli sammen igjen. Det har de ønsket i flere år, hevder han i e-posten.

Overrasket på bursdagen

Lindsay, Aliana, Michael og Cody gikk til og med så langt at de prøvde et par triks fra «Foreldrefellen» på foreldrene sine.

- Senest på bursdagen min, da jeg og barna mine spiste middag på Per Se i New York, dukket det opp en partycrasher. Det var Dina. Det var ukjent for meg, men Lindsay fikset det hele, og da Dina kom inn sa Lindsay «gledelig 'foreldrefelle', pappa!»

Vis mer

Michael innrømmer deretter at han tidligere har vurdert å gjenforenes med ekskona, men at han ikke klarte å takle all drikkingen hennes, ifølge PageSix.

BERØMT FILM: Lindsay Lohan i en scene fra «Foreldrefellen» sammen med Natasha Richardson. Foto: The Walt Disney Co./Reuters/ NTB scanpix
BERØMT FILM: Lindsay Lohan i en scene fra «Foreldrefellen» sammen med Natasha Richardson. Foto: The Walt Disney Co./Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Ønsker familien alt godt

Kjendismammaen ble arrestert for å kjøre i beruset tilstand og for en fartsovertredelse i 2013, og ble funnet skyldig i 2014. Straffen endte med et suspendert førerkort, en bot på 2500 dollar, som tilsvarer nesten 22 000 norske kroner, og 100 timer samfunnsstraff.

Likevel ønsker Michael familien sin alt godt, inkludert ekskona.

- Når alt kommer til alt ønsker jeg bare at Dina og alle mine barn er fornøyde, skriver han i e-posten.

Beskyldte eksen for voldtekt

Det tidligere ekteskapet mellom Dina og Michael var svært skandaleombrust, og det har ofte kommet anklager om den andre fra begge parter.

I et intervju med New York Daily News i 2013, hevdet Dina at eksmannen skal ha slått henne med knyttet neve foran øynene på Lindsay i 1986, da datteren kun var et spedbarn.

I samme intervju hevdet hun også at mannen voldtok henne noen år senere, i 1990, mens Lindsay sov i rommet ved siden av.

- Han kom til meg etter at han var ute av fengsel og sa han ville bli sammen med meg igjen. Han sa «Jeg elsker deg og vil være sammen med deg», men så ble alt plutselig mørkt. Jeg tenkte bare at jeg måtte være stille for ikke å vekke barna.

Dina skal ha gått til legen etter voldtekten, som angivelig fant sted i huset til foreldrene hennes, men hun anmeldte ikke sin daværende ektemann. Dette fordi han forberedte seg på å sone enda en dom i fengsel - tre år for kriminalitet knyttet til innsidehandel.

- Som mange ofre for mishandling og voldtekt, så var jeg flau og redd ... Og trodde jeg kunne få ham til å forandre seg, sa hun om de angivelige overgrepene.

Vis mer

Avviste anklagene

Michael Lohan avviste på sin side anklagene hardnakket og hevdet at samleiet skjedde frivillig. På dette tidspunktet skal de to ha vært separert.

- Jeg dro over til hennes foreldres hus og hadde sex med henne. Da hun ringte meg senere, fant hun ut at jeg var med min kjæreste. Da ringte hun politiet. Men neste dag sa hun: «La oss finne ut av dette», og jeg ble sammen med Dina igjen.

Det ble ingen tiltale. Han avviste også at han mishandlet ekskona, og sa at han kun slo henne med flat hånd én gang - etter at hun hadde slått løs på ham med et brett, da han kom hjem fra en tur på byen med venner.

Michael Lohan hevdet at de alvorlige beskyldningene kom fordi Dina ville prøve å dekke over beskyldningene om at hun har vært en dårlig mor for Lindsay.

LES OGSÅ: - Ble slått ned på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer