Prøvde å flytte Annas lik

Anna Nicole Smiths mor ble buet ut i begravelsen.

MULIG FAR: Larry Birkhead er en av de mulige fedrene til Annas unge datter. Foto: AP
MULIG FAR: Larry Birkhead er en av de mulige fedrene til Annas unge datter. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Åpen strid!

SEHER.NO:
Rett før jordfestelsen i Nassau, gjorde Virgie Arthur ifølge People et siste desperat forsøk på å få datterens lik utlevert til hjemstedet i Texas.

Protesten førte til at hele seremonien ble utsatt en halv time og Virgie fikk kraftig kritikk fra Anna Nicoles siste partner Howard K. Stern.

Stern - som er en av flere mulige fedre til Annas unge datter Danielynn - lovet å kjempe for å beskytte eks-kjæresten også etter hennes død.

Bortsett fra den tidligere Guns n' Roses-gitaristen Slash glimret kjendisene med sitt fravær, da Anna Nicoles kiste ble båret til graven ved siden av sønnen Daniel - som døde på Bahamas i fjor.

- Dette var Anna Nicoles ønske. Hun ville at sønnen skulle bil begravet i et rolig hjørne av verden, vekk fra publikum og media, så hun kunne tilbringe tid alene med sønnen. Det er tragisk at vi bare fem måneder senere må begrave Anna Nicole, som sørget så mye over sin sønn, sa Richard Milstein, som er oppnevnt verge for Annas Daniellynn til farskapet er avgjort.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer