<strong>INGEN LYKKELIG SLUTT:</strong> Ole Andreas Karoliussen og Andrea Madsen hadde en het romanse under innspillingen, men endte ikke opp sammen. De er ikke alene om å møte den skjebnen. Foto: Discovery
INGEN LYKKELIG SLUTT: Ole Andreas Karoliussen og Andrea Madsen hadde en het romanse under innspillingen, men endte ikke opp sammen. De er ikke alene om å møte den skjebnen. Foto: Discovery Vis mer

«Ex on the Beach»:

Prøvde å finne kjærligheten på skjermen. Slik ble det ikke

«Ex on the Beach» produserte bare ett tv-par. De har gått hver til sitt.

Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag går den siste «ordentlige» episoden av «Ex on the Beach» på norsk tv. Torsdagens kommende episode blir bare et slags tilbakeblikk på det hele, og derfor er det betimelig å ta fatt på noen løse tråder nå.

Som kjent klarte «Ex on the Beach» bare å produsere ett par i løpet av sine 24 episoder. Da Melina Johnsen og Adrian Sellevoll kom tilbake til Norge var de nyforelska, men det skulle ikke vare evig.

For noen måneder siden gikk de to fra hverandre etter nærmere åtte måneder som kjærester, og siden har de ikke hatt særlig mye kontakt.

Det var tydelig at de to hadde en pågående flørt inne på villaen på Mauritius, og det samme gjaldt en rekke andre potensielle par. Likevel var det bare to deltakere som klarte å finne kjærligheten med hverandre.

EX ON THE BEACH: Vera (88), Leif (92) og Torill (72) så den første episoden av den skandaleomsuste TV-serien «Ex on the beach». Lite visste de at det for det meste skulle handle om nakenhet, utskjelling og alkohol. Se den eldre gardes reaksjoner på det mye omdiskuterte skandaleprogrammet. Reporter: Julie Solberg. Video: Malene Storrusten. Klipp: Emilie Rydning / Malene Storrusten. Vis mer

- Ting ble fort annerledes

Andrea Madsen fra Bodø kom inn i episode 16 som eksen til deltakeren Ole Andreas Karoliussen. Mot slutten av sesongen var det tydelig at hun og eksen hadde funnet tonen igjen, og hun ytret blant annet at hun gledet seg til å se hvordan dette ville fungere på utsida.

I de siste episodene er de to svært flørtete med hverandre, og det hadde på ingen måte vært sjokkerende for en seer å få høre at de to var sammen i dag. Sannheten er derimot en helt annen.

- Det var fint der inne, men jeg tror ikke vi passet sammen på utsida. Vi prøvde å bli kjent i den virkelige verden, og vi prøvde å få det til å fungere, men det dabbet fort av, sier Madsen til Se og Hør, og fortsetter:

<strong>KOM INN SEINT:</strong> Andrea Madsen kom inn i epsidoe 16, og fant raskt tonen med eksen sin - Ole Andreas Karoliussen. Kjærligheten skulle derimot ikke vare. Foto: Discovery
KOM INN SEINT: Andrea Madsen kom inn i epsidoe 16, og fant raskt tonen med eksen sin - Ole Andreas Karoliussen. Kjærligheten skulle derimot ikke vare. Foto: Discovery Vis mer

- Alt der inne er så tilrettelagt for at man skal finne tonen med noen. Man bor jo oppå andre mennesker 24 timer i døgnet, så det er kanskje ikke så rart at man blir betatt. Hverdagen ventet imidlertid hjemme i Norge, og ting ble fort annerledes. Jeg tror vi prøvde oss fram i en måneds tid, men det ble ikke oss, sier hun.

Andre goder

For ordens skyld er en eks i «Ex on the Beach»-universet ikke en du nødvendigvis har vært sammen med, men en du kan ha hatt andre intime relasjoner til. Derfor var ikke Madsen og Karoliussen nødvendigvis spesielt godt kjent med hverandre før innspillingen. I dag har de ingen spesiell kontakt..

- Jeg har ikke noe særlig forhold til ham i dag. Vi er venner og har en god tone, men det ble ikke noe mer, sier hun.

<strong>VARTE IKKE:</strong> Ole Andreas Karoliussen og Andrea Madsen hadde en meget flørtete tone da de forlot Mauritius, men det gikk ikke deres vei. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
VARTE IKKE: Ole Andreas Karoliussen og Andrea Madsen hadde en meget flørtete tone da de forlot Mauritius, men det gikk ikke deres vei. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

Selv om hun ikke endte opp med kjæreste under oppholdet, har det kommet flere positive ting ut av deltakelsen for hennes del. Hun forteller at blant annet døgnrytmen hennes var svært funksjonell etter oppholdet. Det skyldes at de i villaen ble fortalt når de skulle legge seg og når de skulle stå opp.

Dessuten kom hun tilbake til Norge med nye bekjentskaper.

- Det er det kuleste jeg har vært med på noensinne. Rikke (Isaksen, journ.anm.) og jeg endte jo opp som bestevenner, og vi ser hverandre nesten hver dag. Jeg fikk kanskje ikke kjæreste, men det løste seg for meg, flirer hun.

Det har ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med Ole Andreas Karoliussen tirsdag.

- Man er forskjellige

En annen som kunne ha forlatt Mauritius med kjæreste, er Henrik Elvejord Borg. Han kom inn som en av de originale deltakerne, og hadde flere flørter under oppholdet.

Han var blant annet romantisk involvert med meddeltaker Inger Hauge (29), men dumpet henne og gikk til sengs med en annen jente, fordi Hauge ikke ville ligge med ham.

<strong>ENDTE DÅRLIG:</strong> Det skulle ikke bli kjærlighet mellom Henrik Elvejord Borg og Inger Hauge. Foto: Discovery
ENDTE DÅRLIG: Det skulle ikke bli kjærlighet mellom Henrik Elvejord Borg og Inger Hauge. Foto: Discovery Vis mer

«Når hun blir såpass gnien på musa, så mister jeg interessen. Det er begrenset hvor lenge jeg orker å gå uten å pule», sa han blant annet i programmet. Kommentaren har han seinere gått tilbake på, men det var liten tvil om at Hauge hadde en form for hjertesorg under innspillingen.

Den andre som Elvejord Borg ble romantisk involvert med var Synøve Rex. Hun kom inn i episode elleve, og mot slutten hadde de to en god tone. I likhet med Madsen og Karoliussen, skulle heller ikke dette lede til noe forhold.

- Vi hang sammen i en periode etterpå, men man er forskjellige. Det er vanskelig å finne kjærligheten på et program som dette. Man havner i en boble, sier han til Se og Hør.

<strong>PRØVDE:</strong> På utsiden forsøkte Synøve Rex (i midten) og Elvejord Borg å få ting til å fungere, men de var for forskjellige. Foto: Discovery
PRØVDE: På utsiden forsøkte Synøve Rex (i midten) og Elvejord Borg å få ting til å fungere, men de var for forskjellige. Foto: Discovery Vis mer

Fant lykken på hver sin kant

I dag er han for øvrig sammen med blogger og tidligere «Skam»-skuespiller Ulrikke Falch. Rex har også funnet lykken på ny, og er i disse dager på leilighetsjakt sammen med kjæresten Sander.

Hun forteller til Se og Hør at forskjellene var for store til at det fungerte med realitydeltakeren hun fant tonen med på Mauritius.

- Da jeg kom ut av den bobla innså jeg at det ikke var like lett å få ting til å fungere som der nede. I villaen ble vi jo tvunget til å holde sammen. Jeg så ansiktet hans om jeg ville eller ikke, flirer hun, og fortsetter:

<strong>LYKKEN SMILER:</strong> Synøve Rex har vært så heldig å finne lykken på ny etter serien. Nå skal hun og kjæresten kjøpe leilighet sammen. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
LYKKEN SMILER: Synøve Rex har vært så heldig å finne lykken på ny etter serien. Nå skal hun og kjæresten kjøpe leilighet sammen. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

- Det var en slags trygghet i det. Det handlet også litt om at man ikke hadde så mye å velge blant der nede, og da velger man jo den man liker best, sier hun.

I etterkant fant de derimot ut at det ikke skulle bli dem. «Han likte å lese bøker, mens jeg ville se på tv», sier hun om hvorfor de gikk hver til sitt. Programmet som konsept er heller ikke oppskriften på kjærlighet, mener Rex.

- Man vil jo ikke nødvendigvis finne kjærligheten med andres ekser. Velger man seg noen, er sjansene store for at noen andre der inne allerede har ligget med personen, ler hun.

VOLDSOMT: Det oppstår særdeles amper stemning mellom deltakerne i «Ex on the Beach». Nå forklarer hovedpersonene, Marielle Kvernaas Efford (20) og Cecilie Andrea Røising (21), hva som skjedde. Video: Dplay Vis mer

LES OGSÅ: Lege slakter «Ex On The Beach»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer