Prøvde å bestikke anmelder

Men smøregaven fra Kim Kardashians mamma fikk ikke den mottakelsen hun håpet på...

SKANDALEMAMMA: Kris Jenner har havnet i hardt vær etter å ha blitt beskyldt for å prøve å bestikke en anmelder. Her er hun sammen med sin datter, realitystjernen Kim Kardashian. Foto: All Over Press
SKANDALEMAMMA: Kris Jenner har havnet i hardt vær etter å ha blitt beskyldt for å prøve å bestikke en anmelder. Her er hun sammen med sin datter, realitystjernen Kim Kardashian. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kris Jenner (57) er kjent som den svært ambisiøse moren og manageren til kjendissøstrene Kim, Kourtney og Khloe Kardashian.

Men nå hevder TV-anmelderen Linda Stasi at Kris også er villig til å gjøre det meste for å sikre seg suksess på egen hånd.

Stasi skriver i sin spalte i avisen New York Post, at hun fikk tilsendt en eksklusiv sølvpenn fra Jenner, etter å ha slaktet hennes nye talkshow «Kris».

«Kjære Linda. Beklager at du ikke likte showet. Jeg er fortsatt en stor fan av spalten din. Beste ønsker, Kris.

P.S. Når du føler at jeg her blitt bedre, så kanskje du vil skrive en bedre ANMELDELSE med denne!» står det på kortet som følger med sølvpennen verdt over 1500 kroner, ifølge nettsiden Radaronline.

Anmelderen bet imidlertid ikke på kroken, og hudfletter isteden Jenner i sin spalte.

- Jeg kan ikke bli kjøpt for en penn.

- For å få flere seertall, må du på ett eller annet vis bli interessant. Det er for tiden like sannsynlig som at at paven blir jøde, hvis du ikke blir bedre med bestikkelsene dine, skriver hun i sin spalte.

Kris Jenner har foreløpig ikke kommentert påstandene.

LES OGSÅ: Viste frem falskt barnebarn på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer