MED MUNNBIND: Michael pleide ofte å gå med munnbind for å skjule sin ødelagte nese.  Foto: AP
MED MUNNBIND: Michael pleide ofte å gå med munnbind for å skjule sin ødelagte nese. Foto: APVis mer

- Protesen han brukte var borte

Michael Jacksons angivelige nese-protese manglet da han ble obdusert...

SEHER.NO: Etter Michael Jacksons dødsfall i forrige måned, har det dukket opp utallige nye historier vedrørende popkongens uvanlige liv og utseende.

En fersk rapport fra Rolling Stone magazine hevder blant annet at Jackson brukte en "falsk" nese, fordi ansiktet hans var blitt så skadet av kirurgiske inngrep.

At Michael angivelig hadde en protese til nese er imidlertid ikke det mest opprørende med rapporten.

Ifølge øyenvitner magasinet har snakket med, manglet nemlig popkongen denne "nesen" da han ble obdusert.

- Protesen han pleide å feste på sin ødelagte nese var borte, og alt som var igjen var litt brusk som omringet et lite sort hull, forteller øyenvitnet.

Ifølge Jacksons tidligere hushjelp, Adrian McManus, hadde popkongen flere falske neser han pleide å bruke.

- Nesen hans var et stort problem. Han brukte plaster rundt sidene for å dekke og støtte opp rundt den. Den var svært ødelagt. I skapet sitt pleide han å ha en krukke med falske neser og scenelim, som han fortalte meg at han brukte som forkledning. Men noen av nesene var ganske like hans opprinnelige nese, bare uten hullet, forteller hun.

Michael Jackson benektet selv at han hadde gjennomgått så mange kirurgiske inngrep som det har blitt hevdet. Men at popstjernens ansikt var alvorlig skadet, var helt tydelig.

- Michael var glad for at hans andre nese-operasjon gjorde at han lignet mindre på sin far. Selv om han ikke klarte å fjerne faren fra livet sitt, klarte han hvertfall å fjerne han fra speilbildet, forteller en kilde.

Jacksons komplekser for nesen skal ha utviklet seg allerede mens han var ung, da han angivelig ble mobbet og kalt "Big Nose" av barna i nabolaget.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vil stjele Michaels lik