Caroline Flack:

Programlederens kjæreste ut mot sjokkbilder

Etter at The Sun publiserte det de hevder er åstedsbilder, har den voldssiktede programlederens kjæreste tatt til motmæle.

REAGERTE: Lewis Burton har tatt sin voldsiktede kjæreste, programlederen Caroline Falck, i forsvar etter at The Sun publiserte blodige bilder de hevder er fra åstedet. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump Instagram
REAGERTE: Lewis Burton har tatt sin voldsiktede kjæreste, programlederen Caroline Falck, i forsvar etter at The Sun publiserte blodige bilder de hevder er fra åstedet. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

I midten av desember ble den britiske «Love Island»-programlederen Caroline Flack (40) arrestert og siktet for vold etter en hendelse i hennes eget hjem i London. Det bekreftet politiet overfor CNN dagen etter at hendelsen fant sted.

Ifølge siktelsen skal Flack ha slått kjæresten, modellen Lewis Burton (27) i hodet med en lampe, en siktelse som blant annet har ført til at hun måtte trekke seg som programleder for «Love Island» kort tid før innspillingen.

Kjæresten, som ikke fikk alvorlige skader, har på sin side hevdet at tv-profilen er uskyldig i siktelsen, og i en uttalelse hevdet Burton blant annet at hun var blitt «offer for en heksejakt», ifølge The Independent.

I et innlegg på Instagrams historiefunksjon, går han nå også hardt ut mot bilder som hevder å vise det blodige åstedet.

REAGERER: Lewis Burton benekter at han er utsatt for vold av kjæresten og hevder hun er utsatt for en heksejakt. Nå raser han også mot det han hevder er falske bilder av åstedet. Her er han på vei inn i rettsalen lille julaften. Foto: NTB Scanpix
REAGERER: Lewis Burton benekter at han er utsatt for vold av kjæresten og hevder hun er utsatt for en heksejakt. Nå raser han også mot det han hevder er falske bilder av åstedet. Her er han på vei inn i rettsalen lille julaften. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dekket i blod

Burtons Instagram-innlegg kommer som følge av at The Sun sent i går kveld publiserte bilder de hevdet er fra Flacks soverom rett etter den påståtte voldshendelsen.

Avisa hevder bildene viser programlederens seng dekket i store mengder blodsøl som tilhører Burton, og en ikke-navngitt kilde har uttalt til avisa at politiet «hadde rett i at åstedet så ut som det stammet fra en skrekkfilm».

Dette har fått tennisstjerna til å reagere.

- Sprøyt. Dette er ikke mitt blod og jeg ble ikke slått i holdet med en lampe, skriver han innlegget, før han avslutter:

- Kan alle slutte nå.

Skjermdump: Instagram
Skjermdump: Instagram Vis mer

I et nytt innlegg på Instagram, har han lagt ut et bilde av seg selv og kjæresten.

- Jeg elsker denne jenta mer enn noe. Ingen vet hva som foregår eller hva som skjedde, skriver han under bildet av de to og fortsetter:

- Hun er fullstendig harmløs og den mest fantastiske personen jeg noensinne har møtt.

Skjermdump: Instagram
Skjermdump: Instagram Vis mer

Ifølge The Independent er bildet ikke frigitt av politiet, og innholdet er heller ikke verifisert.

Løslatt mot kausjon

Den påståtte voldshendelsen har vekket stor oppmerksomhet i Storbritannia.

Ifølge The Independent hevdes det at voldshendelsen skjedde som følge av at Flack fant tekstmeldinger fra en annen kvinne på Burtons telefon mens han sov, noe som gjorde at hun mistenkte at han var utro mot henne. Ifølge siktelsen skal hun da ha slått kjæresten i holdet med en lampe mens han sov.

I RETTEN: Lille julaften erklærte Caroline Flack seg ikke skyldig i retten. I påvente av rettsaken i mars er hun løslatt mot kausjon, men med taleforbud med kjæresten. Foto: NTB Scanpix
I RETTEN: Lille julaften erklærte Caroline Flack seg ikke skyldig i retten. I påvente av rettsaken i mars er hun løslatt mot kausjon, men med taleforbud med kjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avisa skriver også at det muligens ikke bare programlederens lange «Love Island»-karriere som ryker som følge av siktelsen. Også Flacks kontroversielle tv-program The Surjury risikerer å ikke bli vist på tv-skjermen.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

Lille julaften måtte programlederen møte i retten. Her erklærte hun seg ikke skyldig i tiltalen. I påvente av rettssaken i mars, er programlederen løslatt mot kausjon og med forbud mot å snakke med kjæresten.

LES OGSÅ: Kåret til en av verdens vakreste kvinner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer