Brooke Burke:

Programlederen i sorg: - Har ikke ord

Etterlater seg kone og ti barn.

I SORG: Den sprudlende programlederen er vanligvis å se med et stort smil om munnen. Denne uken delte hun imidlertid en trist nyhet. Foto: Noel Vasques / Getty Images for Nautica / Authenti Brands Group / AFP / NTB
I SORG: Den sprudlende programlederen er vanligvis å se med et stort smil om munnen. Denne uken delte hun imidlertid en trist nyhet. Foto: Noel Vasques / Getty Images for Nautica / Authenti Brands Group / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2012 kom den triste nyheten om at tidligere «Dancing With the Stars»-programleder Brooke Burke (49) hadde fått kreft i skjoldbruskkjertelen. Hun overlevde sykdommen, men det er ingen tvil om at familien gikk gjennom en svært vanskelig tid.

Nå er familien i stor sorg igjen.

Fredag annonserte nemlig programlederen at hun hadde mistet broren sin, Tommy Burke, også kjent som «Fatcat», skriver People. Han døde dagen etter sin 44-årsdag.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Minnes broren

I et innlegg på Instagram skriver 49-åringen at Burke gikk bort tirsdag denne uken. Til innlegget har hun lagt ved en rekke bilder av søskenparet.

«Jeg har ikke ord i dag. Bare Tommy Burke 19.07.1977 - 20.07.2021», skriver hun.

På Instagrams historiefunksjon har hun også lagt ut en video av broren, etterfulgt av et bilde av at han kysser et av barna hans.

«Til alle mine venner og familie, takk for støtten. Jeg må ydmykt be dere om å ikke sende meg noe, med kjærlighet og respekt, det handler ikke om meg. Vennligst overfør enhver gest til min brors familie og de mange barna han etterlater», skriver hun på storyen.

Burke døde uventet mens han sov tirsdag, og etterlater seg kone og ti barn.

FORFERDELIG TRAUMATISK: I boken «Et planteliv» åpner influenser Belinda Jakobsen om farens dødsfall. Video: Se og Hør Vis mer

«Allerede savnet»

Det har i dagene etter det tragiske dødsfallet blitt opprettet en GoFundMe-side til ære for Tommy Burke. Innsamlingen er for å sikre hans familie i de vanskelige tidene som kommer, ifølge siden.

I skrivende stund er det samlet inn i overkant av 142 000 kroner.

«Gjennom livet har Tom gitt positivitet og latter til alle rundt ham, spesielt til familie og venner. Han var en kunstner i enhver betydning; fra de vittige raptekstene til imponerende malerier, treverk og profesjonell design. Han er allerede savnet», står det videre.

Programlederens datter var også en av dem som var raskt ute med å minnes onkelen.

GRÅTER: I denne ukens episode av «Helt Harald» er det Solveig Kloppen som er gjest. Og når Solveig forteller om hvor mye hytten betyr for henne begynner hun å gråte. Vis mer

«Hold dine kjære nært. Fortell folk at du setter pris på dem. Hjertet mitt føles ekstra tungt. Jeg savner klemmene dine. Du hadde alltid de beste», skriver hun på Instagrams historiefunksjon.

LES OGSÅ: - Livet er forandret for alltid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer