GRAVLEGGER KOMMISJONEN: Atle Antonsen og Johan Golden ser ikke at de har noen framtid i Kanal 24 lenger og velger å legge ned det populærere programmet Kommisjonen.
GRAVLEGGER KOMMISJONEN: Atle Antonsen og Johan Golden ser ikke at de har noen framtid i Kanal 24 lenger og velger å legge ned det populærere programmet Kommisjonen. Vis mer

Profiler slutter i Kanal 24

Atle Antonsen og Johan Golden er blant profilene som slutter i Kanal 24.

SEHER.NO: - Golden og jeg har vår siste sending fredag i neste uke. Trist, men sant. De nye eierne, altså Radio1-bølingen, har ikke ytret et eneste ord om hvorvidt de ønsker å beholde Kommisjonen eller ikke. Ei heller hva slags radio de ønsker å lage. De har ikke engang presentert seg. Og taushet er ganske langt unna gull i denne sammenhengen.

Dette skriver Ut i vår hage-aktuelle Atle Antonsen (38) i en teksmelding til Dagbladet og avslører at han og makker i programmet Kommisjonen Johan Golden (33) ikke har tenkt å bli med Kanal 24 videre.

Den TV2-eide radiokanalen ble nylig kjøpt av tyskeide SBS Radio Norge, og skal kvitte seg med halvparten av Kanal 24s ansatte.

Antonsen tar det for gitt at de nye eierne har tenkt å legge seg på en annen profil, hvor han mener det ikke blir rom for kvalitetsradio, og velger derfor å legge ned programmet. Fredag 1. februar blir siste sendedag.

Andre profiler som slutter er Audhild Gregoriusdotter Rotevatn og Espen Thoresen Hværsaagod-Takk-skalduha og Sven Tore Bergestuen.

- Jeg slutter fordi det ikke er mulig å opprettholde "Bergestuen direkte" når SBS skal kutte halvparten av de ansatte. Det var en stor dyr og unik redaksjon i kommersiell radiosammenheng. Vi ville gjøre noe helt annet enn malen. Det har vært unikt å få jobbe slik. Men nå faller grunnlaget for programmet bort, sier Bergestuen til Dagbladet.

Journalisten som har ti års bakgrunn fra blant annet P4, TV2, TVNorge, Ny Tid og Amnesty skal nå ta karrieren ett hakk videre gjennom å bli pr-rådgiver for Geelmuyden Kiese.


LES OGSÅ: Stenstrøm gir seg