Nathalie Birli:

Proffsyklisten Nathalie (27) kidnappet og torturert

Nathalie Birli fryktet at sønnen (3. mnd.) måtte vokse opp uten en mor.

- FRYKTET FOR LIVET: Den profesjonelle syklisten Nathalie Birli (27) ble bortført tirsdag. Nå avslører hun nye detaljer om marerittet. Foto: Instagram / Nathalie Birli
- FRYKTET FOR LIVET: Den profesjonelle syklisten Nathalie Birli (27) ble bortført tirsdag. Nå avslører hun nye detaljer om marerittet. Foto: Instagram / Nathalie Birli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nathalie Birli (27) opplevde et nærmest ufattelig mareritt da hun ble kidnappet utenfor Graz i Østerrike forrige uke. Nå snakker østerrikeren for første gang om de sju grusomme timene i kidnapperens fangenskap.

Syklisten har tidligere delt deler av historien fra sykehussenga, men i et eksklusivt intervju med RTL deler hun nye detaljer om hva som skjedde tirsdag i forrige uke.

- Jeg fryktet for livet mitt. Jeg trodde han skulle ta meg med ut i skogen og begrave meg der, forteller hun.

- Bare en forsmak

Skrekken startet da en bil kjørte på henne mens hun var ute på sykkeltur. Birli brakk hånda i fallet, og sjåføren fulgte opp med å slå henne i hodet med en trepinne, binde henne fast og føre henne inn i bilen. 27-åringen ble livredd, og merket ikke engang at hånda var brukket.

- Jeg tror det var sjokket som gjorde det, sier hun.

Påkjørselen var bare starten på sju timer med tortur i et avsidesliggende hus, hvor ingen kunne finne dem. Birli husker at hun ble slept ned en trapp og låst inne i et skap, hvor hun ble bevisstløs. Da hun våknet, lå hun naken i kidnapperens seng. Det er fremdeles ukjent om gjerningspersonen - en 33 år gammel mann - skal ha forgrepet seg på syklisten.

Ikke lenge etter at Birli hadde våknet, bestemte mannen for å ta seg et bad. Hun sier han ville ha henne med, og da hun nektet, skal han ha fulgt opp med å forsøke å drukne henne tre ganger.

- Dette er bare en forsmak på hva jeg kommer til å gjøre hvis du ikke gjør som jeg sier, skal han ha truet, før han ifølge henne kvalte henne to ganger med en håndduk.

Berget av studiene

Under kidnappingen tenkte Birli mest på sin tre måneder gamle sønn, som hun var sikker på at kom til å vokse opp uten en mor. Syklisten har tatt psykologikurs gjennom studiene innenfor sportsvitenskap, og brukte denne kunnskapen til å komme i samtale med kidnapperen, sier hun.

Hun skrøt av orkideene hans, og gjerningsmannen skal ha blitt mildere, og fortalte etter hvert om sitt eget tøffe liv. Birli tror studiene reddet livet hennes, og historien skal utrolig nok ha endt med at han kjørte henne hjem til huset sitt like før midnatt.

- Vi utvekslet til og med telefonnummer, og jeg lovte at jeg skulle hjelpe ham på et eller annet vis, forteller hun.

Da hun kom inn i huset, ba hun umiddelbart svigermoren om å ringe til politiet. 33-åringen er pågrepet av politiet, og har vært i avhør. Han hevder at han fikk panikk da han kjørte på Birli, og har nektet for at han voldtok henne. Birli tror mannen ville få utløp for noe av sinnet han bar på, og at det var derfor han angrep henne. Gjerningsmannen skal ha fortalt henne at faren var død, moren var alkoholiker, og at kjæresten hadde vært utro mot ham.

LES OGSÅ: Går hardt ut mot kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer