«Ex on the Beach»:

Produksjonen måtte gripe inn etter voldelig krangel

En svært opphetet situasjon oppstår i «Ex on the Beach». Hva som skjer etter, får du ikke se på tv.

VOLDSOMT: Det oppstår særdeles amper stemning mellom deltakerne i «Ex on the Beach». Nå forklarer hovedpersonene, Marielle Kvernaas Efford (20) og Cecilie Andrea Røising (21), hva som skjedde. Video: Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag gjør nok et realityprogram inntog i det norske tv-markedet. «Ex on the Beach», som sendes på Dplay og FEM, har allerede før premierestart skapt saftige overskrifter.

Og mer vil det trolig bli.

Allerede i de to første episodene får seerne servert både intime scener, høylytte krangler, gråting, folk som slår i veggen og deltakere som går fysisk til angrep på hverandre.

Munnhuggeri

Reality til tross - spesielt én situasjon ble så alvorlig at produksjonen så seg nødt til å stoppe innspillingen på Mauritius og gripe inn.

Dette var som følge av en lengre opphetet diskusjon mellom blant andre Marielle Kvernaas Efford (20) og Cecilie Andrea Røising (21). Som man får se på tv, havner sistnevnte, samt en tredje kvinnelig deltaker, Melina Johnsen (22), i munnhuggeri med Efford under en fest i villaen.

Etter en en kommentar fra Efford som dreide seg rundt silikonbrystene til Johnsen, svarer sistnevnte blant annet på følgende vis: «Se på deg! Se på deg! Du er stygg, du er feit, du er bleik (...).»

Den særdeles stygge konflikten starter først med ukvemsord og høylytt krangling mellom de tre. Etter kort tid eskalerer situasjonen og seerne blir dermed vitne til et sjokkøyeblikk uten like.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer