Kanye West:

- Problemer på begge sider

Røper detaljer om skilsmissen med Kim Kardashian.

AVSLØRER: Rapperen snakker ut om tiden under skilsmissen. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB

AVSLØRER: Rapperen snakker ut om tiden under skilsmissen. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snart har det gått ett år siden skilsmissen mellom Kim Kardashian (41) og Kanye West (44) ble kjent. I ettertid har det på ingen måte vært stille rundt paret som var gift i hele syv år.

Eksplosive Twitter-tirader og deres nye, respektive flammer har blant annet preget tiden etter at bruddnyheten ble kjent. Det var også på Twitter at 44-åringen røpet at han ønsket å skille seg fra realitykona, noe som skal ha ført til sterke reaksjoner fra Kardashian-familien.

I et intervju med Hollywood Unlocked kan den verdenskjente rapperen røpe hvorfor han velger å være nokså hemmelighetsfull når det gjelder skilsmissen.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

- Problem

I intervjuet forteller blant annet West at han synes ekskona «spiller spill» med han i forbindelse med romanseryktene med «Saturday Night Live»-komikeren, Pete Davidson (28).

Det var nemlig midt oppi skilsmissen som Skims-gründeren og Davidson dukket opp sammen på skjermen, og her delte de også et kyss under en av sketsjene før de senere ble tatt på fersken en rekke ganger.

- Hvordan kan du ta meg med på «SNL», og så kysse fyren du dater rett foran meg og alle reagerer med: «åh, det er kult»? spør rapperen i intervjuet.

Han legger imidlertid ikke skjul på at han ønsker å holde skilsmissen privat, og legger til at han ikke ønsker å gjøre som et tidligere Hollywood-par.

SKILLES: Det var duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der fortalte Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Vi gjør ikke en «Will and Jada» fordi alle har problemer på begge sider, innrømmer West, og refererer til Will (53) og Jada Smith (50), som har vært svært åpne om sine samlivsproblemer.

I en episode av Jada Smiths talkshow «Red Table Talk» gikk nemlig paret i grov detalj om de tøffeste utfordringene i forholdet, og relasjonsproblem er ofte blant temaene i det populære showet.

Rød løper-debut

Det kan imidlertid virke som at «Yeezy»-gründeren har gått videre etter den turbulente tiden. Nylig ble det nemlig kjent at West hadde fått seg en ny flamme ved navn Julia Fox (31).

Forholdet med den 31 år gamle skuespilleren er det første rapperen bekrefter etter å ha skilt seg fra Kardashian, selv om flere mistenker at romansen er et PR-stunt.

MOTESHOW: Kjendisparet valgte å kle seg i denim fra topp til tå på den røde løperen under Paris Fashion Week. Foto: J M HAEDRICH/SIPA/Shutterstock/NTB
MOTESHOW: Kjendisparet valgte å kle seg i denim fra topp til tå på den røde løperen under Paris Fashion Week. Foto: J M HAEDRICH/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer

Forrige uke dukket duoen opp sammen under Paris Fashion Week, noe som ble kjendisparets første offentlige debut på den røde løperen.

Debuten skulle heller ikke gå ubemerket hen da parets matchende denim-antrekk var et skråsikkert blikkfang.

Det ferske Hollywood-paret satt på fremste rad og var i godt selskap av blant andre Pharrell Williams og J. Balvin, ifølge Elle.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

LES OGSÅ: Nye bilder vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer